Märt Israeli elukaaslane: ühise lapsega on siiski veel aega!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Israel ja Kati Mallene.
Märt Israel ja Kati Mallene. Foto: Terje Talpsepp/Fotomaania OÜ

Kettaheitja Märt Israel (28) ja tema elukaaslane Kati Mallene (25) kasvatavad koos Kati 7-aastast poega Kristoferi, kuid ühise lapsega nad praegu ei kiirusta, saab teada ajakirja Eesti Naine oktoobrinumbris avaldatud intervjuust.
 

Küll aga sai neil just valmis ühine uus kodu kesklinnas, kolmetoaline korter, mida nad praegu sisustavad.

Märt ja Kati said tuttavaks kaks aastat tagasi Myfitnessi spordiklubis, kus noor naine toona klienditeenindajana töötas.

Küsimusele, kas tegemist oli äratundmisega esimesest silmapilgust, vastas Kati: «Kui nüüd ausalt öelda, siis ei, sest kui ma Märti esimest korda nägin, tundus ta minu jaoks ülbe. Aga mida rohkem me suhtlesime, seda sümpaatsemaks ta muutus ja parema mulje jättis. Nüüdseks olen ammu aru saanud, et ta pole üldse ennast täis, vaid väga hea, ustav ja suurepärane kaaslane.»

Ka Märdil jätkus Kati jaoks kiidusõnu. «Kui saaks, ei muudaks ma Kati juures midagi. Ta meeldib mulle sellisena, nagu ta on: emotsionaalne, särav, armastav ja hooliv.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles