Liina Randpere: mehed tahavad vahepeal ikka draamat ka

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Randpere - "Terevisiooni" ETV Tartu stuudio saatejuht aastal 2006.
Liina Randpere - "Terevisiooni" ETV Tartu stuudio saatejuht aastal 2006. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

«Tantsud tähtedega» saatejuht Liina Randpere (28) ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et mehed võivad küll öelda, et hindavad naist, kes kunagi ei karju ja skandaale ei korralda, aga tegelikult nad tahavad vahepeal ikka mingit draamat ka.

Liina ise on aga enda sõnul tohutult rahulik inimene. «Ma ei ole mitte kordagi tema peale karjunud,» ütles ta rääkides oma mehest, surfarist ja ärimehest Olavi Ollinost, kes on temast 16 aastat vanem ning elab Pärnus.

«Mul on nagu mingisugune plokk stseenide, paanikate ja skandaalide tegemise ees. Ma kuidagi ei suuda ennast selle korraldamiseni viia. Teinekord mõtlen küll, et kohutavalt hea oleks olnud panna kellelegi pauk vastu nägu, see oleks õige ja ka äge olnud, aga…»

Küsimusele, kas eri linnades elamine paarisuhtes pingeid ei tekita, vastas Liina: «Vaata, võib-olla on minu probleem see, et kuna ma olen olude sunnil nii iseseisev, siis ma lihtsalt olengi justkui liikuv rong, kes teeb omi asju, peatub korra, et kohtuda, ja sõidab siis jälle edasi - ja tema samuti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles