Liina Tennosaar: petmine on see, kui reedad kaaslase hinge

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kaos" - Vanemuise teatritükk esietendus Draamateatris 28. augustil, 2010
Näitlejanna Liina Tennosaar
"Kaos" - Vanemuise teatritükk esietendus Draamateatris 28. augustil, 2010 Näitlejanna Liina Tennosaar Foto: Tiit Mõtus

Näitleja Liina Tennosaar rääkis ajakirja Eesti Naine oktoobrinumbris, et nii tema esimene abielu kui ka kodus kogetu - naise isal Kalmeril austajannadest puudust ei tulnud - andis talle kaasa arusaama petmisest.
 

«Petmine on see, kui reedad kaaslase hinge, puistad kellelegi teisele oma südant - mitte ühe öö armusuhe,» ei ole Liina kahtlustav iga naise suhtes, kes tema kaaslasele tähelepanu pöörab.

«Vastupidi, minus on väga vähe armukadedust! Leian, et on igavesti šeff, kui inimene suudab oma elu niimoodi elada, et ta meeldib hästi paljudele, järelikult on ta mugav kaaslane, temaga on hea olla.»

Oma isa kohta ütles Liina, et küllap oli ta naistemees, sest Kalmer abiellus mitte just esimeses nooruses, 35-aastaselt. Enne seda elas Kadriorus Vaiksel tänaval kolm sarmikat poissmeest: Vello ja Arne Mikk ning Liina tulevane isa. «Küllap neil oli piisavalt aega käia tolle aja ilusate noorte daamidega «jalutamas» ja elada lõbusat elu.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles