Sõbranna soovitab: ära neid festivale maha maga!

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festival
Viljandi pärimusmuusika festival Foto: Raigo Pajula / PM / Scanpix Baltics

Suvi on teada-tuntud festivalide aeg. Kui veel lisada soe ja päikesepaisteline ilm, parimad sõbrad ja kerge merebriis, ei oskagi nagu elult rohkem midagi tahta. Kui saad nautida pikka nädalavahetust või veelgi parem, oled puhkusel, soovitame juba täna valida välja meelepärane festival ja autole hääled sisse panna. Suvi ei oota!

MIS: Kalana Saund 2018
KUS: Sõru sadamas Hiiumaal
MILLAL: 26.-29.juuli

Kalana Saund on elektroonilise tantsumuusika festival, mis leiab Hiiumaa kadakate ja heinamaade vahel aset juba kolmandat korda. Tõsi küll, varasemalt Kalanas toimunud üritus on sel aastal oma koha leidnud hoopis saare lõunatipus Sõru sadama paadikuuris ja randadel. Üles astuvad nii live-esinejad kui DJd ja esimest korda on oodata ka välismaiseid artiste. Kui Sinagi tõused koos päikesega cappuccino lõhna peale, nagu Nublu seda teeb, on põhjust saarele sõita küll.

Vaata veel!



MIS: XXVI Viljandi pärimusmuusika festival
KUS: Viljandis

MILLAL: 26.-29.juuli

Viljandi folk on pikkade traditsioonidega rahvamuusikaüritus, mis paneb igal suvel Viljandi linna kaasahaaravas folgirütmis võnkuma. Sel aastal on Eesti Vabriigi sünnipäeva puhul festivali teemaks “Sajaga!”, mis peegeldab noort ja pulbitsevat energiat. Meie riik ja rahvas on veel küllalt noor, kuid meie pärimuskultuur on tuhandeid aastaid vana. Muusikafestival toob erinevatele lavadele kokku hulga erinevaid kodu- ning välismaiseid artiste, noori ja juba tuntumaid tegijaid. Lisaks kuulub festivali juurde ka valik erinevaid töötubasid, näiteks saab õppida ise pille valmistama või Austria päritoluga tantse tantsima.

Vaata veel!
 

MIS: Sweet Spot Festival
KUS: Kultuurikatla pargis Tallinnas
MILLAL: 27.-28.juuli

Sweet Spot Festival on sel suvel esmakordselt aset leidev elustiilifestival inimestele, kes hindavad lisaks muusikale ka kunsti, kultuuri ja tänapäevast euroopalikku elustiili. Tallinna südalinnast kiviviske kaugusel toimuv linnafestival pakub kahe päeva jooksul kuulamiseks maailma tippklassi artiste ja esinejaid. Üles astuvad kodumaised armastatud tegijad ja ka välismaised superstaarid nagu näiteks London Grammar ja Tom Odell. Lisaks muusikaelamusele, saab osa võtta erinevatest töötubadest ja uudistada kunstinäitusi. 

Vaata veel!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles