Mehed paljastavad: kõige suuremad raskused, millega me suhetes hakkama ei saa

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: stocksnap

Nii mehed kui naised teavad, et suhted, deitimine ja kohtingud on keerulised. Samas ei pea me alati samu asju rasketeks.

Et aru saada, mida teine sugupool läbi elab, küsis hiljuti üks foorumi Reddit kasutaja: «Mis on deitimise juures sinu jaoks suurim väljakutse?»

Siin on valik foorumikasutajate vastuseid.

  1. «Aru saada, kas naine on minust huvitatud või mitte.»
  2. «Mul puudub energia ja jaks pärast lahkuminekut uuest deitima hakata.»
  3. «Ma ei kahtle, et on võimalik leida hea partner, kuid kui inimesed ütlevad mulle ülioptimistlikult, et küllap ma kunagi kellegi leian, tunnen ma, et nende pime optimism on üleolev.»
  4. «Kõik hakkab lõpuks end kordama.»
  5. «Sa näed palju vaeva, et üldse leida kedagi, kellega kohtingule minna. Mul läheb 3-6 kuud et leida kaaslane üheks kohtinguks. Paljud naised, keda ma tean, leiavad potentsiaalse kohtingukaaslase nädalaga.»
  6. «See on nagu töö, mille eest sa ei saa raha. Ja kliendid kohtlevad sind kui rämpsu!»
  7. «Ma näen teadlikult vaeva, et oma enesekaitsemüüre maha raputada, kuid see on väga raske.»
  8. «Majast välja minna. Ma ei tea, mida teha, et inimestega kohtuda.»
  9. «Ma olen väsinud pidevalt esimese sammu tegemisest.»
  10. «Ma kardan ghost'imist.»
  11. «Minu jaoks on väga raske olla emotsionaalselt haavatav.»
  12. «On raske lihtsalt aega leida.»
  13. «Minu jaoks on kõige keerulisem aru saada, kas kohtingukaaslane on minust huvitatud kui sõbrast või romantilises mõttes.»
  14. «Ma olen liiga lühike. Kui ma räägin tüdrukutega veebis ja nad minuga päriselt kohtuvad, lõpetavad nad minuga suhtlemise.»
  15. «Deitide leidmise on teinud rakendused nagu Tinder väga lihtsaks. Minu probleem on, et ma leian väga harva kellegi, kes mulle päriselt meeldib. Ma ei tea, mitu korda olen ma läinud välja 26-aastase kassiiriga, kes elab vanematega ja ei tahagi end muuta. Tavaliselt, kui ma leian kellegi, kes tekitab minus elevust, pole ta minust huvitatud või tuleb välja, et ta pole vaimselt stabiilne, ja kogu asi laguneb koost.»
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles