Margit Härma: laste peal ei tohi oma täitumata unistusi ellu viia

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Härma (endine Hakomaa)
Margit Härma (endine Hakomaa) Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Margit Härma (40) ütles ajakirjale Naised, et laste peal ei tohi oma täitumata unistusi ellu viia, sest sellel on väga kõrge hind.

«Minu jaoks on kõige olulisem mitte avaldada lastele liigset survet. Emana on mul rõõm pigem sellest, kui laps tegeleb millegagi, mis talle tiivad külge kasvataks. Selle asemel, et tegeleda milegagi vaid vanemate survel,» selgitas kohvik Mamo perenaine, kellel käivad nüüd mõlemad lapsed koolis.

Margiti värske abikaasa Tanel Härma sulandumine perekonda polnud naise sõnul keeruline - see kõik toimus loomulikult. «Mul ei ole selle kohta teistele mingit nõu anda, kuidas uut suhet näiteks lastele eelnevast abielust selgeks teha. Tanel tegi selle meile nii lihtsaks. Ta on emotsionaalselt intelligentne. Temas on palju küpsust ja meil ei olnud ühtegi tõrget, see kõik käis loomulikult,» selgitas ta.

Et Tanel on pere hoidja, nägi Margit enda sõnul juba enam kui neli aastat tagasi alanud suhte alguses selle pealt, kuidas mees oma ema ja vanaema hoidis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles