Halle Berry paljastas söögi, mis tema nooruslikku ilu hoiab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halle Berry.
Halle Berry. Foto: Danny Moloshock / Reuters / Scanpix

Näitlejanna Halle Berry on 51-aastane ja näeb suurepärane välja. Ta ei ole ka varjanud, et näeb välimuse nimel palju vaeva ja teeb kõvasti trenni. Hiljuti tunnistas ta üles, et tal on veel üks ilusaladus, mida igaüks võib omal nahal proovida –  ta keedab luudest puljongit.

«Igaüks võib seda teha. Mine lihuniku juurde ja küsi endale kõik luud, mis ta muidu ära viskaks, ja ta annab sulle need tasuta,» selgitas Berry väljaandele Extra. «Võta luud, keeda neid kuni 24 tundi… ja joo leem ära. See on kollageeni nii täis, et täitsa pöörane!»

Halle Berry ei ole ainus, kes kondipuljongit kiidab. Viimastel aastatel on sellele üha rohkem fänne tekkinud ja seda ka põhjusega. Nimelt on luuleemes palju kaltsiumit, D-vitamiini ja ka üllatavalt palju valku, kuid väga vähe kaloreid. Tänu kasulikele toitainetele on kondipuljong kasulik juuste ja naha tervisele, andes neile nooruslikku tugevust.

Luupuljong sobib Halle Berryle, kes on ketodieedil ja väldib seetõttu süsivesikuid. Puhtalt puljongi joomine muidugi kedagi Halle Berryks ei tee, aga kasulik on see tervisele igal juhul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles