Kuidas ja miks kinkida endale tasuta rullmassaaž?

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.kehasalong.ee

Suvel söövad eestlased 27 tonni jäätist. Uued maitsed ja isuäratavad suvised toidud ümbritsevad sind igal sammul. Mõnusad grilllihad paljude erinevate uute maitsetega meelitavad proovima. Sõna «pekk» ei ole tabu vaid sümboliseerib liha mahlakust. Loomulikult lisame juurde värsket ja maitsvat salatit ja miks mitte juua suvise maitseelamuse kõrvale kergelt mõnus, jahutav ja karastav jook?

Mis on sellel kõigel pistmist rullmassaažiga ning kuidas saada endale tasuta rullmassaaž Beautiful Me kehasalongis? Loe edasi ja saad teada.

See kuidas keegi toitub või mida eelistab on väga erinev. Samas me usume, et me ei eksi väites, et suvel lubame endale toiduvalikua pisut rohkem kõrvalekaldumisi ja «pahesid». Pisut pattu võib suvel teha, kuid kuidas need kogunenud jääkained meie kehas edasi elavad?

Liigsed rasvad, suhkur ja jääkained, mida on tänapäeva toidus palju, ladestuvad meie kehas ning kõige nähtavam tulemus naistel on selleks tselluliit. Jah, nii karm kui see pole, tuleb see vaenlane ikka ja jälle tagasi sinu nõrkushetkedel, milleks on tavaliselt imeline suvi.

Mehed, ka teie pole ladestunud jääkainete eest kaitstud! See ei paista lihtsalt välja ja «närib seestpoolt» organismi ja selle vastupanuvõimet.

Kuidas on sinu ümbermõõdud võrreldes suve algusega?

Olgu vastus milline tahes, rullmassaaž aitab sinul ümbermõõte kaotada ning kui nendega kõik korras, siis tervis ja heaolu peaksid olema igaühele tähtsad. Beautiful Me kehasalongi rullmassaaž ongi ennekõike mõeldud tervisele, sest ka väline ilu ja heaolu algavad tugevast tervisest. Tõhususest ja toimest annavad teada arvukad kõrged hinded ning paljude klientide positiivne tagasiside Beautiful Me kehasalongi Facebooki lehel.

Natukene veel lugemist ja saadki teada, kuidas saad ka sina endale TASUTA RULLMASSAAŽI proovikorra. Tuhanded inimesed on seda võimalust juba kasutanud.

Beautiful Me kehasalongi rullmassaaži 10-korra kuur annab tõestatult tulemusi, kuid selle toimet organismile tunned juba esimesel korral. 10-korra kuuri läbides on tähtis seda läbida järjest ning mitte liiga pikkade pausidega. Soovitame nädalas läbida 2-3 rullmassaaži protseduuri, et 10-korra kuuri läbimisel oleks maksimaalne mõju. Keha tervisliku seisundi hoidmiseks on soovitus endale lubada kasvõi kord kuus mõnus ja tõhus rullmassaaži protseduur, et igapäevaelus tekkivad jääkained ja ka stress saaks meie kehast eemaldatud. Et toimet ise tunda, ootab sind juulikuu jooksul tasuta proovikord.

Kuidas Beautiful Me kehasalongi rullmassaaž aitab sul tervise juures püsida?

Vereringesüsteemis liigub kahte tüüpi vedelikku: veri ja lümf. Veri, süda ja veresooned moodustavad kardiovaskulaarse süsteemi. Lümfivedelik, lümfisõlmed ja lümfisooned moodustavad lümfisüsteemi. Mõlemad koos, südame-veresoonkond ja lümfiringe, moodustavad keha vereringesüsteemi. Rullmassaaž koostöös infrapunakiirgusega masina sees paneb lümfi ja vereringe kiiremini liikuma ning viib sellega kaasa kehasse ladestunud mürkained, mis leiavad endale «pesa» naha all ja samuti siseorganite ümber. Samuti viib rullmassaaž kehast välja liigse ladestunud vedeliku, mis sageli tekitab paistetuse tunnet, mida võid tunda tihti jalgades ja kätes. Pealegi on rullmassaaž väga tõhus lihasmassaaž.

Miks on lümfisüsteemi ülesanne ja kuidas on see terve olemise võtmesõnaks, sellest saad rohkem lugeda Beautiful Me kehasalongi kodulehel olevast blogist www.kehasalong.ee

KUIDAS SAADA TASUTA PROOVIKORD?

Tuhanded inimesed külastavad üle Eesti asuvaid Beautiful Me kehasalonge iga kuu. Kindlasti on sinu tuttavate seas keegi, kes on Beautiful Me rullmassaažis juba käinud. Leia ta üles, sest kui sina veel ei ole Beautiful Me kehasalongi rullmassaaži proovinud, saad tema soovitusel proovikorra täiesti tasuta. Pakkumine kehtib ainult juulikuu lõpuni.

Mida teha, et saada endale tasuta proovikord?

  1. Leia keegi kes on käinud Beautiful Me kehasalongi rullmassaažis
  2. Broneeri endale aeg juulikuuks: www.kehasalong.ee
  3. Ütle rullmassaaži minnes salongi perenaisele sinu soovitaja nimi, kes on juba varem Beautiful Me kehasalongi rullmassaažis käinud.

Ole kiire, sest pärast oma proovikorda saad juba ise enda lähedasi soovitada tasuta proovikorrale. Abiks on ka Beautiful Me kehasalongi Facebooki lehekülg, kus on kindlasti palju positiivseid soovitajaid.

Beautiful Me kehasalongid asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres ning varsti avatakse kehasalongid Kuressaares ja Haapsalus.

BRONEERI AEG ja tunne rullmassaaži toimet juba esimesel korral!

Copy
Tagasi üles