Rosie Huntington-Whiteley kaval nipp imekauniks suviseks jumeks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosie Huntington-Whiteley.
Rosie Huntington-Whiteley. Foto: RMGLE / MEGA / Scanpix

Suvi on meile seekord eriti heldelt päikesepaistet jaganud, kuid see ei tähenda, et kõik õue pääseks seda püüdma. Pealegi ei ole päevitamine tervislik, kauni jume saab omale ka isepruunistuva kreemiga. Seda teab hästi tippmodell Rosie Huntington-Whiteley, kes oma nahka päikese käes ei riku.

Rosie Huntington-Whiteley naha eest hoolitseb ekspert James Read, kes avaldas Pure Wow portaalis, kuidas modelli jume on saavutatud. Tuleb välja, et selleks on väga omapärane trikk. Nimelt kandis ta staari nahale isepruunistavat kreemi koguni kolm kihti!

Võtmesõnaks on ettevaatlikkus. «Ma katsin ta naha kolme väga õhukese isepruunistuva kreemi kihiga,» tunnistas Read. «Selleks ajaks, kui jõudsin kolmanda kihini, nägi nahk päevitunud välja, sest ma nii-öelda ladusin need kihid nahale. Tänu sellele on päevitus sügavam ja kestab kaua.»

James Read soovitab iga kihi pealekandmise vahel oodata kümme minutit, et toode jõuaks vahepeal täielikult ära kuivada.

Neil, kel on väga kiire, kuid jume vajab uuendust, soovitab Read isepruunistuvat kreemi segada tavalise niisutava kreemiga. «Tänu niisutavale kreemile tuleb pruunistav osa hästi esile. Paari tunni pärast on sul väga ilus päevitus, millel on «märg» mulje, sest jalad hakkkavad läikima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles