Eestlased masturbeerivad rohkem kui mitte-eestlased

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

TV3 ja Turu-Uuringute ASi koostöös läbi viidud seksiuuringu järgi on viimase 12 kuu jooksul eneserahuldamisega tegelenud 52 protsenti eestlastest ja 35 protsenti muukeelsetest vastanutest.
 

Lisaks selgub, et meestest tegeleb masturbeerimisega üle poole ehk 57 protsenti, naistest aga kõvasti alla poole ehk 38 protsenti.

Kõige rohkem tunnistasid eneserahuldamist Tartumaa ja Tallinna elanikud, samuti on neis piirkondades populaarseim ka partneri käsitsi rahuldamine.

Kõige populaarsemaks seksiasendiks on aga Eestis vana hea misjonäripoos, mida armastab tervelt 59 protsenti küsitletutest.  Koerapoosi eelistab 47 protsenti ning külili seksi ehk lusikaasendit 41 protsenti vastanutest.

Veel näitab uuring, et regulaarsemalt seksivad suurte perede liikmed ja jõukamad inimesed. Ehk siis kõige enam on 1-2 korda nädalas vahekorras olevaid inimesi peredes, kus on kaks või enam last - neist seksib sellise sagedusega tervelt 42 protsenti. Peredest, kus pole üldse lapsi, seksib aga 1-2 korda nädalas 28 protsenti, ning peredest, kus on üks laps, 38 protsenti.

Ning kui alla 200-eurose kuusissetulekuga inimestest on 1-2 korda nädalas vahekorras 24 protsenti, siis üle 1000-eurose kuusissetulekuga inimestest koguni 42 protsenti.

Kõikidest eestimaalastest seksib sellise sagedusega kolmandik.

Sel suvel viis TV3 läbi Eesti suure seksiuuringu, mis on saatesarja «Seksi ja küla» kaheksa osa aluseks. Uuring kaardistas eestlaste seksuaalelu sageduse ja seda, kui rahul oma sugueluga ollakse. Uuringus osales 1000 eestimaalast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles