Viis ohumärki, et mees kasutab sind ära

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dermatoloog Amy Wechsleri väitel on õnnelikus paarissuhtes elavatel naistel tervem jume ja siledam nahk.
Dermatoloog Amy Wechsleri väitel on õnnelikus paarissuhtes elavatel naistel tervem jume ja siledam nahk. Foto: SCANPIX

Vale partner võib armusuhte rikkuda. Ta peab sind nukuks. Ta võtab sind iseenesestmõistetavalt ja mängib su tunnetega. Ära lase tal saada suurimaks veaks sinu elus.
 

Kui olete mõnda aega koos olnud, saad aimu, mida teie suhtel sulle pakkuda on. Kui toimuv pole sulle meeltmööda, siis võta seda kui ohumärki. Idiva nimetas vihjed, mis aitavad sul põrgu läbielamisest pääseda.

Ta kohtub sinuga vaid seksi eesmärgil

Kui ta sinuga peamiselt või alati selleks kokku saab, et voodirõõme nautida, siis oleks aeg aru saada, et ta kasutab sind ära. Terve intiimelu on loomulikult väga oluline ning tugevdab teie sidet, kuid pelgalt seksil suhe ei püsi. Mida varem enda poiss-sõbrale selgeks teed, mida väärt oled, seda parem.

Ta laenab sult pidevalt raha

Kas sina oled see, kes alati enda mehele raha laenab? Kas ta toob alati vabandusi, miks ta ei saa sulle tagasi maksta? Kas ta kipub alati enda rahakotti koju unustama, kui koos välja sööma või kinno lähete? Kui nii, siis sind lollitatakse. Lõpeta heategevus ja näed ilmselt peatselt tema tõelist palet.

Ta tahab sinuga vaid koos lõbutseda

Partnerid peaksid teadma üksteise eelistusi ja sõpru ja peret. Oluline on, et nad üksteist tundma õpiksid ja nende vahel tekiks side – nii emotsionaalne kui ka füüsiline. Kui teie suhe sinu kallima soovil pärast pikka tutvust endiselt lõbusate kohtingutega piirdub, siis kasutatakse sind heaks ajaviiteks. Kui tahad pühendumist, siis võib ta sulle selja keerata.

Ta mõtleb vaid enda vajadustele

Ihkad kallimaga koos kvaliteetaega veeta, kuid tal on alati liiga kiire. Tahaksid temaga romantilisi vestlusi pidada, kuid tal ei ole kunagi aega. Ta laseb sul oodata päevi, enne kui nõustub kohtingule minema. Ta võtab sind ilmselgelt iseenesestmõistetavalt. Ta mõtleb vaid enda vajadustele, enda nõudmistele. Vaid siis tuleb ta sinu juurde, kui tema seltskonda vajab. Kui igatsed tema tähelepanu ja aega, siis jätab ta sind vaid ootama. Peata see mäng kohe.

Ta tahab hoopis sinu sõbrannat

Su poiss-sõber näitab sinu sõbranna vastu rohkem huvi üles kui sinu vastu. Ta aina esitab tema kohta küsimusi. Utsitab sind teda teie järgmisele kohtingule kaasa kutsuma. Küsib tema telefoninumbrit! Need on selged märgid, et ta on seelikukütt. Ta kasutab sind vaid selleks, et sinu sõbranna järgmiseks ette võtta. Saada see mees pikalt ja hoiata ka oma sõbrannat tema eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles