Kuus märki, et ta lihtsalt ei ole sinust sisse võetud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Ta lihtsalt ei ole sinust sisse võetud» - kes meist seda fraasi ei vihkaks? Peamiselt seetõttu, et tavaliselt vastab see tõele. Isegi, kui me seda endale tunnistada ei taha.

Kui ta sulle ikka ei helista, ei ole põhjus selles, et ta kusagil koomas lebaks, vaid selles, et sa talle ei meeldi või vähemalt mitte piisavalt, et sulle helistada, kirjutas psychologytoday.com.

Tuleb aru saada, et kuigi sina võid nautida pilvedes hõljumise tunnet, ei pruugi su uus väljavalitu sama tunda. Siit mõned ohumärgid, mida jälgida. Nagu alati, leidub erandeid, kuid tõenäoliselt ei ole erandiks sina.

Ta räägib sageli enda eksist

See on normaalne, kui aeg-ajalt eksi jutu sees neutraalses kontekstis mainida. Kuid lakkamatult enda varasematest suhetest vatramine on maotu ja võib pealegi viidata, et tal on veel mingid tunded, olgu nendeks siis viha, vastumeelsus või kõhklused.

Reegel kehtib mõlemat pidi: ära võta enda varasemat armuelu ja selle sisu jutuks. Kui ta aga enda eksist räägib ja see sind häirib, siis ütle seda. Uue suhte alguses peaks ideaalis mõlemad osapooled alustama puhtalt lehelt ja käituma parimal võimalikul moel, mitte oma pagasiga lehvitama.

Ta ütleb sulle, et ei ole suhteks valmis

Kui sageli tuleb ette, et naised eiravad seda sõnumit ning jätkavad hõivatud mehe püüdmist. Ta ütleb sulle otse, et ei taha end siduda, kuid sina pingutad edasi ja räägid kõigile sõbrannadele, kui hea mehe otsa sa sattusid. Sest «kui ta näeb, kui fantastiline sa oled, siis seob ta end kindlasti».

Tegelikkuses ta lihtsalt ei taha suhet (sama, kui see, et ta ei ole suhteks valmis). Isegi mitte kellegi nii toredaga nagu sina. Sa ei peaks oma aega raiskama, et teda selles ümber veenda, kuna ta on oma otsuse juba teinud.

Ta tahab kohe suhtesse hüpata

Sa ei pea viie minutiga suhtesse astuma ja kohe lapsed saama. Kui mees ütleb sulle teie esimese kohtingu ajal või põgusalt pärast seda, et ta sind armastab või end sinuga siduda tahab, siis on midagi korrast ära (kui tegemist ei ole tõepoolest armastusega esimesest silmapilgust nii tema kui sinu jaoks).

Ta ei ole siiani sind välja kutsunud

See peaks olema selge, kuid paljud suhtlevad ikkagi tekstisõnumite või interneti teel kuid, enne kui mingitki füüsilist kontakti püüavad luua. Kui tahad lihtsalt flirtida, siis on virtuaalne suhtlus okei, kui aga otsid midagi enamat, siis peab ta päris elus tegutsema.

Ta ei lase sind oma telefoni lähedalegi

Kui su partner ei tihka sulle oma telefoni näidata, siis on tõenäoline, et tal on midagi varjata. Mitte, et paarid peaksid jagama oma salasõnasid ja teise telefonikõnedele vastama, aga kunagi ei peaks tekkima ka tunnet nagu hoitaks üksteise ees saladusi.

Sul ei ole temaga «liblikaid kõhus»

Tal võib olla väga hea töö, ilus kodu, soe süda ja vapustav keha, aga kui ta sinus tundeid ei tekita, siis ei ole ta «see õige». Omavaheline tõmme ei pruugi olla kohene, vahel avastatakse see tasapisi. Kuid pärast mõnda aega tunned sa ära, kui säde on puudu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles