Sõbranna nädalahoroskoop 21.-27. juuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mida toob alanud periood sinu tähemärgile?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Äri- ja rahaasjus võib toimuda ootamatuid pöördeid. Suuremate ostude tegemiseks ei ole nädal kõige parem, sest kõiki asjaolusid ja teiste asjasse segatud inimeste tujusid ei oska sa ette näha. Oled seiklusaldis ja riskihimuline, tahad ehk proovida mingit ekstreemset spordiala, mis nõuab ka suuremat rahalist kulutust.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Päike on Uraaniga kvadraadis, mistõttu sinu hing on rahutu. Rutiini ei suuda sa kuidagi taluda, vajad vaheldust ja vabadust. Kui keegi sind käsutama hakkab, avalduvad su iseloomu negatiivsemad küljed – tõmbud eemale, ajad oma jonni ega kuula mitte kedagi. Võib tekkida arusaamatusi vanema põlvkonnaga.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Töised asjad edenevad juhul, kui sul tuleb olla loominguline ja tundlik. Armastus annab inspiratsiooni, isiklikke läbielamisi saad tervendada tundeid loomingusse valades. Oled abivalmis ning annad endast paljugi selleks, et nõrgematele toeks olla. Ära ole kergeusklik, muidu kasutatakse su heasoovlikkust ära.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Aeg võib tuua põnevaid kohtumisi ja südamlikke jutuajamisi, ent siiski peaksid inimestega suheldes pisut reserveerituks jääma, mitte kõiki hingepõhjani usaldama. Sõprussuhted ja äriasjad oleks mõistlik lahus hoida. Sinult võidakse abi küsida või laenu paluda, mõtle enne raha välja käimist hoolikalt!

Lõvi

23. juuli – 22. august

Päike on oma ringkäigul Lõvi sodiaagimärki jõudmas, tuues su sisemise sära ja vallatu olemuse eriti esile. Algamas on periood, mil on esmatähtis keskenduda isiklikele eesmärkidele, lähtuda enda vajadustest ja panna paika plaanid eelseisvaks aastaks. Ka tervise edendamiseks on aeg soodne.

Neitsi

23. august – 22. september

Armuasjad on sel nädalal esmatähtsad. Perioodi algul võivad tugevad tunded tervet mõistust ähmastada. Kui kedagi armastad, vaatad teda idealiseerival pilgul, võimendades ihaldatu positiivseid külgi ja jättes ohukohad täiesti märkamata. Ent mida päev edasi, seda selgemalt ja terasemalt teise loomust mõistad.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

See, mis su elus nüüd toimub, on väga tugevalt minevikust mõjutatud. Kui mingid suhted on lõpetamata või tunded maha salatud, kerkivad need taas jõuliselt esile. Oled sunnitud avatud pilguga peeglisse vaatama ja probleemiga tegelema. Ootamatult võib su ellu tagasi tulla keegi, kes on kunagi väga lähedane olnud.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Veenuse ja Jupiteri sekstiili mõjul on elu kerge ja kena. Sind ümbritsevad inimesed, kes sinust hoolivad, parimate sõpradega koos olles saad suve täiel rinnal nautida. Küllap kutsutakse sind nii mõnelegi lustakale üritusele, peomeeleolus kohtud inimestega, kellest võib tulevikus ka töises vallas kasu olla.

Ambur

22. november – 21. detsember

Küllap kuuled nüüd uudiseid, mis sinus tugevaid emotsioone tekitavad. Küllalt keeruline on erinevate inimestega suheldes taktitundeliseks jääda. Ilmselt tahab nii mõnigi neist oma põhimõtteid peale suruda, sinul on aga kindel nägemus maailma asjadest ning sa kaitsed oma tõde õige tuliselt.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Väga hea aeg armusuhete arendamiseks, aga ka loominguliseks tegevuseks. Kui su kõrval on armastatud inimene, võiksite koos reisile minna või siis õppida midagi, mis võimaldab loomingulisi andeid oskuslikumalt kasutada ning maailma avardada. Äriasjade ajamiseks ja rahalisteks tehinguteks aeg ei sobi!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Pinged kogunevad ning kulmineeruvad täiskuu ja varjutusega Veevalaja märgis reede hilisõhtul. Ühest küljest võib aeg olla keeruline ja konfliktne, samas aga õpetab emotsionaalselt raskete olukordade läbi elamine sulle palju. Kui perioodi algul valitseb hinges segadus, siis lõpuks saavad asjad palju selgemaks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tunded on märksa tugevamad kui mõistus! Hing ihkab romantikat, ilusaid sõnu ja helli pilke, keha soojust ja kallistusi. Suudad elada hetkes, olla õnnelik siin ja praegu ning nautida kallima lähedust, muretsemata selle pärast, mida tulevik toob. Võta sellest ajast maksimum, aga ära tee õnneuimas pikemaid plaane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles