Kuninganna on rääkinud: ühele Meghan Markle'i kombele pandi keeld peale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan.
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan. Foto: Nils Jorgensen/Capital Pictures / JOR/Capital Pictures

Meghan Markle’i teekond kuningaperele kohaste reeglitega harjumiseks ei ole kerge. Viimati põhjustas pahameeletormi noore naise eksimus ametlikul fotol valesti poseerimisega. Nüüd selgus, et samal üritusel tegi Sussexi hertsoginna veel ühe suure vea.

Nimelt haaras Meghan Markle Buckinghami palees toimunud noortele ettevõtjatele pühendatud üritusel oma abikaasa prints Harry käe järele, mispeale prints oma käed kokku surus. Põhjuseks olevat printsi austus vanaema vastu, edastab AOL.

Inglismaa kuningaperes pole kuninganna Elizabethi juuresolekul tavaks oma kiindumust avalikult näidata. Prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle, kes on varemgi silma jäänud avalike kiindumusavaldustega, peavad kuninganna juuresolekul jääma edaspidi rohkem reserveerituks.

Vaadates kuninganna Elizabethi ja tema abikaasat prints Philipit ennast, on raske öelda, et nad üldse abielus on. Nende koosoldud 70 aasta jooksul ei ole me kunagi näinud ühtegi avalikku kiindumusavaldust. «See on osa nende põlvkonna kõigutamatutest väärtustest,» selgitas kuninglik biograaf Gyles Brandreth ajakirjale People.

Tegelikult ei ole kätest kinni hoidmine kuninglikele paaridele keelatud, aga tuleb väga valida kohta ja aega, millal seda teha. Kuninganna juuresolekul pole see lihtsalt viisakas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles