Jürgen Veber: muidugi on teise lapse isu peal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber
Jürgen Veber Foto: Kanal 2

Trikimees Jürgen Veber (28) tunnistas Kroonikale antud intervjuus, et ehkki tema ja Kriistiina Gutori (30) tütar Theresa on alla kaheaastane, on ka teise lapse isu täitsa peal, kuid eks kõik tuleb omal ajal.

«Õnneks on meie sõpruskonnas palju ühevanuseid lapsi ja Theresal seega tegevust ja suhtlemist jagub,» lisas ta.

Küsimusele, kas mees on ka kihlumisplaane pidanud, vastas Jürgen: «Plaane on igasuguseid, üks vahvam kui teine. Kuid kui ma need nüüd välja räägiksin, siis rikuksin üllatuse. Praegu Kristiinal sõrmust veel sõrmes ei ole.»

Noor isa ütles, et tütre Theresa praegune vanus on tohutult lahe - ta areneb meeletu kiirusega. «Ta hakkas liitlausetega rääkima aasta ja kolmekuuselt ja on tänaseks paras jutupaunik. Kristiina läks alles poolteist kuud tagasi tööle, nii et eks see mängis ka lapse arengus suurt rolli, et ta emaga nii palju koos sai olla. Kristiina töötab poole kohaga ja Theresa käib kolmel päeval nädalas sõimes,» rääkis Jürgen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles