Janne Saar: suhe võtab väga palju aega ja energiat

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Saar.
Janne Saar. Foto: SCANPIX

USAs Los Angeleses elav endine Nexuse täht Janne Saar on pühendunud mediteerimisele ja eneseotsingutele ning kuigi neiul on rahanappuse tõttu tulnud vahel toituda vaid tatrapudrust, on ta õnnelik, kirjutab Kroonika.

Janne soovitab kõigil noortel mõneks ajaks teise ühiskonda elama kolida, olgu õppima või tööle, peaasi et kodust kaugemale. Ameerikasse kolides lõpetas Janne oma pikalt kestnud suhte, sest leidis, et see oli jõudnud punkti, kust kumbki enam edasi ei liigu.

«Mulle meeldib üksi olla. Naudin seda. Kirjutan muusikat, üksi käin trennis, üksi loen, ma pean iga päev vähemalt 4-5 tundi üksi olema. Vajan seda. Mul on eneseteostuse ja eneseotsingu periood praegu,» rääkis Janne.

«Suhe võtab väga palju aega ja energiat. Mul on teised prioriteedid. Suhtes on tihtipeale nii, et see võtab, eriti minult, iseseisvust ära. Hakkan väga sõltuma mehest. Armastus teeb nõrgaks. Ma pean tugev olema,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles