Hukkunud põrsaid kasvatati Rakvere lihakombinaadile

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna varahommikul Viljandimaal süttinud Nurme seafarmis hukkus umbes tuhat põrsast.
Täna varahommikul Viljandimaal süttinud Nurme seafarmis hukkus umbes tuhat põrsast. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Täna varahommikul Viljandimaal süttinud Nurme seafarmis hukkunud tuhatkond põrsast oleksid Rakvere lihakombinaati jõudnud järgmise aasta kevadel. 


Rakvere lihakombinaadi (RLK) juhatuse esimehe Anne Mere sõnul oleksid hukkunud põrsad jõudnud kombinaati tõenäoliselt järgmise aasta aprillis, kirjutab

Virumaa Teataja

.

«Nurme farmi hukkunud põrsad moodustavad igakuisest Ekseko seakasvatuses toodetavatest sigade arvust umbes kaks protsenti,» lausus Anne Mere.

Et pärast aastavahetust on lihatoodete nõudlus üldjuhul väiksem, siis on järgnevad neli kuud ettevõtte jaoks piisav aeg kodumaise liha varude stabiliseerimiseks ja tarbijate varustamiseks kvaliteetsete kodumaiste lihatoodetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles