Rosanna Lints: üksi teise linna kolimine ei tähenda pääsemist

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosanna Lints.
Rosanna Lints. Foto: TV3

Sel aastal Georg Otsa nimelises muusikakoolis uut kooliteed alustanud superstaarisaatest tuntuks saanud Rosanna Lints (16) ütles ajakirjale Naised, et Pärnust Tallinna kolimine ei tähendanud tema jaoks mingisugust pääsemist.

«Ma tõesti ei saa kunagi aru, miks arvatakse, et kui üks 16-aastane läheb üksi teise linna, peab ta seda justkui mingiks pääsemiseks. Jääb mulje, et kindlasti ei viitsi ta siis üldse koolis käia, möllab linnas ringi ja tegeleb kõige muuga. Mina seda ei arva, et nii peaks. Kui ma olen juba siia tulnud, siis mida muud ma ikka teen kui õpin,» selgitas Rosanna.

Samuti selgus, et kuigi neiu kolis esialgu Tallinna üksi, kolib nüüd ema koos Rosanna väikese vennaga tema juurde elama. «Mõni arvab, et tahab kohutavalt kodust ära, aga minul on meeletult hea meel, et ema hakkab minuga koos elama, sest tegelikult on nii, et tema on minu parim sõbranna.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles