Kairit Tuhkanen: õige inimene tuleb siis, kui tead, keda sa otsid

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallatu Kairit Tuhkanen otsib maameestele kaasasid.
Vallatu Kairit Tuhkanen otsib maameestele kaasasid. Foto: Kanal 2

Nii üksikud naised kui ka mehed teevad kaaslast otsides sama viga, usub uut suhtesaadet «Peremees otsib perenaist» juhtiv Kairit Tuhkanen. Tema sõnul tuleb kõigepealt endale selgeks teha, keda sa tegelikult otsid, ja kui see on selge, siis tuleb ka õige inimene.

Ajakirjale Nädal antud intervjuus tunnistas Kairit, et saates osalevad mehed kippusid andma liiga üldistavaid kirjeldusi soovitud kaaslase kohta - et naine võiks keskmist kasvu, keskmise välimusega, keskmine, keskmine…

Sama lugu olevat Kairiti sõnul ka naistega. «Kui nad tulid meestega kohtuma, siis mõni naine kandideeris kolme mehe juurde. Täiesti erinevad inimesed ja siis mõtledki, et kas tõesti pole vahet.»

Kui Kairiti käest küsiti, millist peremeest ta oma koju tahab, ütles ta, et õige peremees võimalda naisel end naisena tunda ning mõlemad peavad saama suhtes iseendaks jääda. «Pole olemas ideaalseid inimesi, oluline on, et suudad oma kaaslase vigadest läbi vaadata ja nendega lihtsalt harjuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles