Viis nippi, kuidas lisada argipäevale vürtsi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Te käite mõlemad täiskohaga tööl ning nädalavahetused kuluvad peamiselt teiste pereliikmetega suhtlemise ja kodutööde peale. Kuigi teie vahel on endiselt tugev armastus, olete sattunud olukorda, kus seksi jaoks praktiliselt polegi aega! Portaal idiva.com jagab soovitusi, kuidas igapäevaellu veidi vürtsi tuua.
 

Telefoniseks

Kas sulle meeldib, kuidas ta sind puudutab? Ütle talle seda telefoni teel või arvuti vahendusel. Helista talle tööajal ja ütle, et igatsed teda. Kui oled kodus või kuskil mujal privaatses kohas, puuduta ennast nii, nagu tahaksid, et tema sind puudutaks. Kuid kui suhtled temaga tööarvutist, peaksid olema eelnevalt veendunud, et sinu vestlusi ei jälgita.

Tee väike «lõuna»paus

Üllata oma partnerit ja kutsu ta lõunale, kus te olete teineteisele magustoiduks... Suunduge koju või kui kodu jääb liiga kaugele, kasutage mõne lähemal elava sõbra abi. Kui ka see pole võimalik, siis milleks on lõppude lõpuks loodud hotellid?

Lisa argipäevale vürtsi

Nii söömisest kui ka duši all käimisest on võimalik teha erootiline rituaal. Kuum dušš mõjub lõõgastavalt, ja kui te juba koos duši alla lähete, lõpeb see käik tõenäoliselt voodis.

Autoseks

Võta partner töölt tulles auto peale ning selle asemel, et otse koju sõita, otsi peatumiseks mõni veidi privaatsem koht ja… asuge asja juurde! Vahelejäämise oht lisab kindlasti särtsu juurde.

Äratusseks

See on parim viis päeva alustamiseks ja selleks on rohkem üks põhjus. Esiteks olete mõlemad korralikult välja puhanud, mis tähendab, et teil on rohkem energiat. Teiseks tõstab hommikuseks uuringute järgi immuunsust ehk siis tagab teile parema tervise. Ning kolmandaks saate kohe pärast seksi hüpata duši alla ja oma päeva eriti energiliselt alustada.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles