Gwyneth Paltrow suhtub abielurikkumistesse leebelt

Esme Kassak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow filmi «Nakkus» esitlusel.
Gwyneth Paltrow filmi «Nakkus» esitlusel. Foto: SCANPIX

Näitlejanna Gwyneth Paltrow, kes on olnud kaheksa aastat abielus Coldplay lauljaga ja kelle peres kasvab kaks last, suhtub leebelt teiste inimeste abielurikkumistesse. Ma olen romantik, aga seejuures ka realist, ütles ta intervjuus The Sunile.

Ta tõdes, et elu on niigi keeruline, ja ta ei saa mõista hukka neid inimesi, keda imetleb ja hindab, pelgalt sellepärast, et nad on abielu rikkunud. «See on nende probleem, kuid ma arvan, et mida rohkem ma elan, seda enam ma õpin mitte kohut mõistma teiste üle. Me kõik püüame anda endast parimat, ent elu pole nii lihtne.»

Oma uues ja peagi ka Eesti kinodesse jõudvas ulmefilmis «Nakkus» mängib ta naist, kes saab ärireisil käies surmava viiruse. Filmi pressikonverentsil ütles ta naljatades, et kui viirusest tingitud surm oleks karistus kõrvalehüpete eest, oleks vaid kolm inimest maamunal järel.

Õnnelikus abielus oleva Gwyneth Paltrow jaoks on hetkel tähtsaim perekond. Ta jutustas, et kui enne laste saamist keskendud vaid endale, siis lapsevanemaks saades muutuvad lapsed kõige olulisemaks.

«Laste õnn ja turvalisus on elus kõike tähtsamad. Ma olen laste üle väga õnnelik – nemad on andnud mulle tõelise elu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles