Lugejad arvavad: punapead on täis üllatusi

Esme Kassak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juuksevärvi valikul on kaks kõige olulisemat komponenti nahatoon ja loomulik juuksevärv. Tegelikult lähtuvad naised sageli ka lihtsalt meeleolust ja sellest, milline aastaaeg on parasjagu. Suvel, mil päike nagunii pleegitab heledamapoolseid juukseid, pole mõtet tumedat värvi ette võtta. Sügis lubab aga enda värvidega sobivaid sooje ja julgemaid toone.

Sügisel muudab kogu loodus värvi ja nii tahaks ka mina vaheldust, kirjutas Naine24.ee Facebooki lehel www.facebook.com/pmnaine ka lugeja Rita.

Üheks peamiseks põhjuseks, miks Naine24.ee lugejatele meeldib punane peanupp, on eristumine massist. «Punased juuksed on ideaalne aksessuaar, aeg-ajalt piisab ainult neist, et elu värviline oleks,» kirjutas Kristel.

Punast värvi peavad lugejad ilusaks, seksikaks, säravaks, stiilseks ja iseloomuga värviks, mida igaüks ei julgegi kanda. Seega on punane ühtlasi julgete värv, mis kätkeb endas vajadust teistest enam silma paista.

Moonika arvates on punapead teistega võrreldes etteaimamatud. «Sa tead, mida teeb blondiin või mida teeb brünett, aga sa ei oska kunagi arvata, mis üllatusi peidab endas punapea,» kirjutas ta.

Tule ja liitu Naine24.ee Facebooki lehega www.facebook.com/pmnaine - iga päev jagame välja vähemalt ühe juuksevärvi! Tänane eriauhind läheb blondidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles