Merit Raju: pean loomulikuks, et inimene saab teha seda, mis talle meeldib

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Joogaõpetaja ja raamatute «Out of office ehk aasta kontsakingadeta» ning «Hingele pai» autor Merit Raju (33), kes on varem töötanud Eesti Postis stateegiajuhina ning Bonnieri teadmusjuhina, peab loomulikuks, et inimene saab teha seda, mis talle meeldib.

Ajakirjale Eesti Naine antud intervjuus tõi ta näite mõni aeg tagasi tema kodus toimetanud kahest maalripoisist, kes pintseldasid seinu ja kuulasid nii kõvasti räppi, et Meritil pidid kõrvad peast kukkuma.

«Hiljem selgus, et nad tööst vabal ajal kirjutavad ka ise räppmuusikat. Maalritöö oli neile vahend raha teenimiseks ja mõneti trenni eest ka, mille kestel sai muusikat kuulata. Inimestel, kes teevad seda, mis neile meeldib, säravad silmad hoopis rohkem kui neil, kes ohates tööle lähevad,» selgitas Merit.

Enda kohta ütles naine, et tema kireks on jooga ja kirjutamine ning tema elus toimub praegu tasakaalu otsimine ja suhtlemine. «Et ma endale liiga palju kohustusi ei võtaks ja läbi ei põleks.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles