Kas üheöösuhteid nautivad naised ei salli teisi naisi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sellele, kuidas peaksid mehed naistele lähenema, puudub ühene vastus – kui jutt ei käi just üheöösuhetest. Värske uuringu kohaselt eelistavad naised juhusuhete puhul vastassoolt konkreetsemat ja agressiivsemat lähenemistaktikat.
 

Uurimusest selgus, et võimaliku üheöösuhte korral tahavad naised, et mehed jätaksid tühise loba, libedad kommentaarid ja räägiksid kohe asjast. Yourtango.com kirjutas, et kui eesmärgiks on juhuseks, siis romantikale kohta ei leidu.

Kansase ülikooli ekspert, kes 1000 inimesega antud uuringu koostas, nimetas seda «koopainimese» lähenemiseks. Eelajaloolisel ajal põhinesid suhted nimelt puhtalt instinktidel. Tänapäevases kontekstis tähendab see enesekindlamat pöördumist naiste poole.

Antud uuringus osalenud naised, kes pooldasid juhusuhteid, kinnitasid, et taoline käitumine kipub neile meeltmööda olema. Viimaste õnneks kasutavadki juhuseksist huvitatud mehed uurijate sõnul tavaliselt eelnimetatud strateegiat.

Muuhulgas selgus, et suguõdedesse negatiivselt suhtunud naised läksid enamasti agressiivsemate taktikatega kaasa. Mine võta kinni, millest see seos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles