Saada pilt hommikusest sasisoengust ja võid võita stiilimuutuse juustele!

Esme Kassak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõni naine näeb suurt vaeva, et kaunid ja loomulikud lokid igal hommikul sirgeks trimmida enne koduukse sulgumist selja taga, teine käib iga väikese aja tagant juukseid krussi ajamas juuksuri juures. Mõni aga ärkab hommikul sasisoenguga, mis võrreldav taotluslikult popi ja noortepärase juuksetukaga...

Hea lugeja, kirjelda meile, milline näed välja Sina hommikul ärgates. Milliseid kohustuslikke protseduure teed läbi enne, kui kodust lahkud? Veel parem, saada meile pilt endast hommikul! Kui unist nägu ei taha teistele näidata, siis võid läheneda loominguliselt ja kasutada näiteks (magamis)maski või kurgiviile.

Iga päev vähemalt üks võitja

Kõigi pildisaatjate vahel läheb IGA PÄEV jagamisele vähemalt üks uus juuksevärv Avonilt. Pilte ootame Naine24.ee Facebooki lehele www.facebook.com/pmnaine või aadressil naine@postimees.ee, teemaks «Minu hommik». Kiiremad viis pildisaatjat saavad kõik juuksevärvi õnnelikeks omanikeks!

Kõigi pildisaatjate vahel loosime 12. septembril välja ühe õnneliku võitja, kes saab Maakri Hairexpress juuksesalongis Olga Tseruse käe all täieliku stiilimuutuse oma juustele! Võitjaga teeb Naine24.ee eraldi loo, näidates ka teistele lugejatele, millise muutuse ta läbi tegi.

Nende vahel, kes võtavad vaevaks oma hommikut kirjasõnas kirjeldada, läheb jagamisele kolm Avoni kinkekomplekti, mis sisaldavad juuksevärvi koos šampooni, palsami ja värvi lukustava hooldusega töödeldud juustele. Auhinnad lähevad neile kiirematele, kelle lood toimetuse postkasti naine@postimees.ee aadressil ja teiste lugejateni Naine24.ee vahendusel esimesena jõuavad!

Kokku 25 erinevat juuksevärvi

Esimest korda 125 aastase ajaloo jooksul kuuluvad Avoni ilutoodete hulka ka juuksevärvid ja neid on kokku 25 erinevat tooni, sisaldades nii blondidele, punapeadele, brünettidele kui ka mustajuustelistele mõeldud toone. Kõik 25 erinevat värvi lähevad ka Naine24.ee korraldatavas mängus ühekaupa jagamisele.

Juuksed on naise ehe. Püsiv sära, pehmus ja värv on iga naise unistus. Advance Techniques püsivärvid täidavad selle unistuse. Avoni uuenduslik 3-etapiline püsivärvisüsteem on tõeline revolutsioon püsivärvide turul. Ainulaadne ja tõhus koostis tagab ühtlase tooni kogu juuksepikkuses ka hallidele juustele ning kaitseb kahjustuste eest.

Iga juuksevärvikomplekt sisaldab kõike vajalikku, et saaks kodusel teel professionaalselt juukseid värvida: värvimiseelne hooldusvahend, kreemvärv, kinnitusemulsioon, värvimisjärgne hooldusvahend, paar profikindaid ja hõlpsasti järgitav juhend.

Pilte ja lugusid ootame kuni 12. septembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles