Rimi ehitus jättis konkurendi tipptunnil pimedusse

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Selveri ostusaal.
Pildil on Selveri ostusaal. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile õhtul jäi õhtuse tipptunni ajal ligi paariks tunniks ilma elektrita Valga Selver, suure voolukatkestuse põhjustas Rimi kaupluse ehituse käigus lõhutud kaabel.

Eile õhtul kell 16.30 jäi Valgas vooluta 1823 tarbijat, muu hulgas tabas elektrikatkestus ka kohalikku Selverit, kus tööpäeva lõpuajaga seoses oli rohkesti kliente, kirjutab Valgamaalane.

Valga Selveri juhataja Vahur Ilumets tunnistas, et voolukatkestus oli ebameeldiv. Müüdi klientidele, kes olid kaupluses, uusi ostjaid poodi sisse ei lastud. Töötati avariivalgustusel, mis on üsnagi hämar.

OÜ Jaotusvõrk Kagu-Eesti juhtimiskeskuse juhataja Aare Eiche sõnul oli elektrikatkestuse pikkus üks tund ja 42 minutit. Katkestuse põhjustas LeviEhitus, kes Rimile kauplust ehitab. Kuigi projektis olevale joonisele oli kõrgepingekaabli asukoht korrektselt märgitud, lõikas firma masin kaabli läbi.

Kahjunõuded tuleb esitada Eesti Energiale, kes neid edasi menetleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles