Hele Kõrve: kogu aeg ei pea midagi toimuma või juhtuma

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hele Kõrve.
Hele Kõrve. Foto: TV3

Linnateatri näitleja Hele Kõrve (31) ütles ajakirja Anne & Stiil augustinumbri esikaaneloos, et ei karda vaikust ega üksiolemist - kogu aeg ei pea midagi toimuma või juhtuma.

Nii ei ole ta hetkekski kahetsenud nelja aastat linnast eemal - pooletunnine koju- või linnasõit on parim age mõtete setitamiseks ja telefonikõnedeks.

«See on minu soov: elada siin ja et kõik oleks nii nagu praegu. Ma ei saa sugugi öelda, et mu elu oleks igav või üksluine - ma ei ole seda kunagi tundnud,» märkis Hele.

Pärast tütre Roosi sündi ei kibele Hele enda sõnul ka enam midagi ekstreemset tegema. «Ei tunne, et peaks ilmtingimata tsikliga kuhugi maailma otsa sõitma. Mul on ju näitlejana võimalik kõik meeletused laval läbi elada.»

Nii valitsebki Hele ja Alo Kõrve (32) kaskedealuses kodus õhtuti mõus vaikelu. Kui Roosi on magama pandud, istuvad nad Aloga teinekord verandal ja joovad veini. Või mängivad sulgpalli, Helel pikk linane kleit üll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles