Sarah Jessica Parker: töö ja pereelu ühendamine on tõeliselt raske

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Sarah Jessica Parker abikaasa Matthew Brodericki ja poja James Broderickiga.
Näitleja Sarah Jessica Parker abikaasa Matthew Brodericki ja poja James Broderickiga. Foto: Reuters / Scanpix

Peagi kinno jõudva filmi «Kuidas ta seda suudab» peaosaline Sarah Jessica Parker tunnistab, et tunneb vahel süümepiinu töötamise pärast. Kolme alla kaheksa-aastast last kasvatav näitlejanna leiab aga, et vaatamata tööl käimisele tuleb ise hakkama saada.

Jessica Sarah Parker ja tema abikaasa Matthew Broderick on majas püsivalt elava koduabilise võtmise vastu, vahendas ajakirja Marie Claire Austraalia väljaanne.

«Meil on endil käed otsas,» kommenteeris Parker hiljaaegu. Ta lisas, et pere on nende mõlema jaoks näitlejatööst hoolimata väga oluline ja neist kohustustest ei soovi nad kuidagi mööda hiilida. «Mis mõtet on pere olemasolul, kui sul pole kavatsustki sellest osa võtta?»

Sellest hoolimata on näitlejatepaaril tulnud ette tööperioode, mil kumbki pole saanud lastega tegeleda, ja see on lastele väga raske olnud. Teisalt andvat aga just seesama töö võrreldes tavaliste lapsevanematega märksa rohkem aega, millega pikemat eemalolekut heastada.

Superemad nagu Sarah Jessica Parker peaksid Ameerika Sotsioloogide Ühenduse (American Sociological Association) sõnul olema töö- ja pereelu ühendamisel realistlikud.

«Iroonilisel kombel on naistel, kes ei püüa kõigest väest tööd ja pere ühendada, parem vaimne tervis kui neil, kes seda teevad,» selgitas Washingtoni ülikooli teadlane Katrina Leupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles