12-aastaselt pesumodelliks saanu saab 15-aastaselt lapse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Briti ema, kes 12-aastasel tütrel pesumodellina poseerida lubades kohalikud lapsevanemad raevu ajas, toetab kolm aastat hiljem tütart taas täielikult: seekord emakssaamisel.
 

48-aastane töötu üksikema Janis Keaveney tunnistab, et uudis 15-aastase tütre Soya rasedusest pakub talle palju rõõmu, sest nüüd on riik kohustatud ta perele suurema elamispinna võimaldama, vahendab Õhtuleht Online The Suni.

«Meil hakkas siin kolme magamistoaga majas juba väga kitsaks minema, arvestades, et siin elab Soya, tema vend ja kaks õde, kellest ühel on samuti laps, ning Soya poiss-sõber Jake,» kurdab Janis.

Selles, et Soyast saab väga hea ema, naine ei kahtle. Ta selgitab, et nende kodus on raudsed reeglid: hoolimata sellest, et 17-aastane mehaanik Jake tema tütre juures ööbib, magavad noored eraldi tubades ja seda kuni Soya 16. sünnipäevani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles