Milliseid naiste ameteid peavad mehed kõige seksikamaks?

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesele kohale platseerus arsti elukutse
Esimesele kohale platseerus arsti elukutse Foto: SCANPIX

Kas see on pelgalt klišee, et meeste jaoks on medõed ja stjuardessid seksikuse sümboliks? Uus uuring paljastas, milliseid ameteid pidavad naised on meeste silmis kõige atraktiivsemad.

Suhtlusportaali Elite Partner läbi viidud küsitluses osales 12 600 vallalist meest, kes avaldasid oma maitse-eelistused naisterahvaste ametite osas. Frauenportal.de valis neist kümme esimest.

Kümnes koht – mänedžer

Juhtivatel positsioonidel töötavad naised äratavad nii meestes kui ka naistes aukartust. Mänedžerid on enesekindlad ja teavad reeglina täpselt, mida nad tahavad. Ilmselt selles peitubki põhjus, miks mehed naismänedžere võluvateks peavad.

Üheksas koht – modell

Paljud mehed unistavad tüdruksõbrast, kes sarnaneks supermodelli Miranda Kerri või filmis «Transformerid 3» laineid löönud pesumodelli Rosie Huntington-Whiteley´ga. Mida aga mehepojad ei arvesta, on see, et modellid peavad piinliku täpsusega toitumist jälgima, palju trenni tegema ja pidevalt reisima.

Kaheksas koht – näitleja

Enamik mehi pidas siin ilmselt silmas näitlejatare nagu Angelina Jolie, Megan Fox või Jennifer Aniston.

Seitsmes koht – laulja

Seksikas popstaar Jennifer Lopez lahutas alles hiljuti mehest, aga ilmselt ei jää võluv lauljatar kauaks vallaliseks. Musikaalselt andekatel inimestel on eriline sära ja külgetõmme, mis kellelegi märkamatuks ei jää.

Kuues koht – arhitekt

Arhitektidele saab igas olukorras loota, sest neil on alati plaan. Lisaks on nad andekad, loomingulised ja teenivad head palka.

Viies koht – õpetaja

Õpetaja ametit pidavad naised on sotsiaalselt seltsivad, haritud ja lastearmastajad. Mehed, kes niipea isaks saada ei soovi, arvavad oletatavasti, et õpetajatel piisab ka oma õpilastest ja nad sooviks koduseinte vahel lastest puhata.

Neljas koht – advokaat

Ameerika mängufilmides ja teleseriaalides kehastavad naisadvokaate peamiselt kaunid näitlejannad. Arvatavasti tänu sellele seostataksegi seda ametit seksikusega. Advokaadid on ka väga haritud ja teenivad kõrget palka.

Kolmas koht – medõde

Medõed on nagu õpetajadki sotsiaalvallas aktiivsed ja suure empaatiavõimega. Nad peavad ka vaimselt tugevad olema. Medõde ei tohi verd, haavu või vigastusi nähes verest välja lüüa.

Teine koht – ajakirjanik

Ajakirjanikke peetakse atraktiivseteks, sest nad on kõneosavad, enesekindlad ja avatud inimesed. Ajakirjanikel on ka oskus suhelda erinevate inimtüüpidega, nad on laia silmaringiga ja loomu poolest uudishimulikud.

Esimene koht – arst

Ja saigi tõestust järjekordne klišee: arste peetakse kõige seksikamateks. Kindlasti teevad siin oma töö valge kittel ja lugematud arstiseriaalid. Arstide kasuks räägib see, et nad on väga intelligentsed ja töökad. Samas on sellel ametil ka pahupool – arst peab alati valmis olema tööle tõttama ja 24-tunniseid vahetusi tegema.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles