Noor isa Erik Lepikson: ilmselt ma jooksin oma jooksmised varem ära

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik ja Kristin gümnaasiumi lõpetamisel 2003. aastal.
Erik ja Kristin gümnaasiumi lõpetamisel 2003. aastal. Foto: SCANPIX

Varalahkunud ärimehe ja poliitiku Robert Lepiksoni poeg Erik, kes viie aasta eest kaotas lühikese vahega nii oma ema kui isa, on täna kindlalt jalgel ja oma pere elu sisse seadnud enda vanematekodus, kirjutab Kroonika.
 

Oma isa eeskujul aktiivselt ka autospordiga tegelev Erik teenib igapäevast leiba juristina, kuid kõige tähtsam ootab teda hoopiski kodus - selleks on abikaasa Kristin (26), kolmeaastane tütar Hanna ja poolteiseaastane poeg Robert.

Erik on oma eluga rahul ning ütleb Kroonikale antud intervjuus, et jooksis oma jooksmised ilmselt varem ära. «Tegelikult ei saa öelda, mis on parem ja mis halvem ning millal õige hetk kooseluks ja abieluks - igaühel omal ajal. Kindlasti andsid ka minu vanemad head eeldused, et sellist elu täna elan. Seda nii kasvatuslikus kui materiaalses mõttes.»

Eriku sõnul said Hanna ja Robert planeeritud nii, et saaksid koos kasvada ja mängida ning noor mees ei välista, et tulevikus võiks tulla veel üks «komplekt». «Lapsi teha on lihtne, kuid nad peab ka üles kasvatama,» tunnistab Erik, lisades, et ämm küll aitab neil lapsi hoida, kuid üldiselt on abijõudu suhteliselt vähe.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles