Piima abil saledaks ja tugevaks

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tahaksid kaalust alla võtta, aga kardad kaotada oma lihasmassi? Joo pärast igat treenigkorda klaas piima! Uue uuringu kohaselt aitab piima joomine pärast rasket jõutrenni musklimassi üles ehitada ja rasvaprotsenti vähendada, vahendas iform.se.

Uuringus osales grupp naisi, kes jõid kohe pärast jõutreeningut pool liitrit vähese rasvasisaldusega piima. Pärast 12 nädalat kaotasid nad kaalust kaks kilogrammi rasva ja suurendasid lihasmassi pooleteise kilogrammi võrra.

Teine grupp naisi, kes piima ei tarbinud, ei saavutanud nii häid tulemusi. Nende lihasmass suurenes vaid 0,75 kilogrammi võrra ja keha rasvaprotsenti ei õnnestunud neil üldse vähendada.

Uurijad ei ole veel üksmeelele jõudnud, miks piima joomine pärast trenni nii kasulik on. Arvatakse, et selles mängivad rolli piima koostisosad ja valkude-süsivesikute õige kombinatsioon.

Saime järjekordselt tõestust sellele, et ei ole vaja erilisi keemilisi spordijooke või valgukokteile juua, et saavutada unistuste figuur. Piisab poolest liitrist piimast, mis on naturaalne, tervislik ja rahakotisõbralik janukustutaja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles