Sõbranna.ee nädalahoroskoop 14.07-20.07.2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mida toob sulle alanud periood?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled uudishimulik ja kärsitu, rutiinsete kohustuste täitmine ei taha sujuda. Aeg sobib kultuuriürituste külastamiseks, aga ka kontaktide loomiseks vastassooga. Kunagine armastatu võib taas välja ilmuda. Sulle ehk tundub, et ta on aja jooksul muutunud põnevamaks, lisandunud on salapära.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Perioodi algus peaks koduses õhkkonnas vägagi meeldivalt sujuma. Hea aeg külaliste võõrustamiseks, aga ka vaid pere seltsis aja veetmiseks. Olete üksteise suhtes heatahtlikud ja mõistvad. Kui on olnud lahkarvamusi kallite inimestega, siis nüüd on õige aeg asjad rahumeelselt selgeks rääkida.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Koostöö mõttekaaslastega on ühtaegu meeldiv ja viljakas. Oma väärt ideedest tasub rääkida, teistega koos annab neid edasi arendada ning panna paika ka plaan, kuidas parimad mõtted ellu viia. Õpid sel nädalal mõndagi uut, ent tõenäoliselt ei tee sa seda auditooriumis või klassis, vaid suhtluse kaudu huvitavate inimestega.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Uusi väljakutseid, aga ka palju pingeid pakkuv nädal. Ole avatud ja suhtlusaldis, jaga oma ideid kolleegide või äripartneritega. Koos välja töötatud lahendused aitavad tegevust tõhusamaks muuta. Ära vii töist suhtlust isiklikule tasandile, ära vanu jamasid meelde tuleta – nii on konfliktioht väiksem.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Merkuuri ja Pluuto kvinkunks annab mõtteteravust ja -jõudu. Sobiv aeg intensiivse vaimse töö tegemiseks, ent ka sõnasõjad on kerged tekkima. Oled väljenduses julge ja otsekohene, kui ärritud, võid teistele sõnadega palju haiget teha. Väldi kolleegide kritiseerimist, püüa olla taktitundelisem ja sallivam.

Neitsi

23. august – 22. september

Optimismi ja enesekindlust tuleb juurde. Tunned end löögijõulisena ja vaatad julgel pilgul tulevikku. Sul on võimalusi oma tegevusvälja avardada. Võimalik, et palju kasu ja uusi teadmisi saad kontaktide loomisest välismaalastega. Ära pelga küsida nõu endast targemailt – sind aidatakse meelsasti.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Hea läbisaamine teiste inimestega on sulle tavapärasest veelgi tähtsam. Küllap sujubki suhtlus nii armsamaga kui ka sõpradega tänu su taktitundelisusele kenasti. Väiksemategi lahkarvamuste tekkides üritad kohe olukorda siluda. Oled valmis taganema oma seisukohtadest, peamine, et rahu oleks maa peal.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sisemine ebakindlus võib su tegevust mõnevõrra pidurdada. Oled enda suhtes liiga kriitiline, seetõttu võid kergekäeliselt loobuda suurepärastest võimalustest, mida nädal pakub. Püüa olla enesekindlam, ära põe iga eksimuse pärast, ära võta kriitikat südamesse. Sel juhul avab aeg sulle põnevaid uksi töisel rindel.

Ambur

22. november – 21. detsember

Pigem puhkamiseks ja aktiivseks hobidega tegelemiseks sobiv nädal. Eriti vahvaid kogemusi saad reisides, küllap laiendad ka oma tutvusringkonda. Seltskondliku suhtluse käigus võivad justkui kogemata kombel tekkida kontaktid, mis aitavad sul tõhusalt karjääri arendada või äritegevust laiendada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Soodne aeg vaimse töö tegemiseks, eriti millegi uurimiseks. Suudad hästi süveneda ja olulisi detaile märgata, võid hästi varjatud saladustele jälile jõuda. Ka sõnaseadmine õnnestub hästi, olgu siis tegemist kirjaliku teksti koostamisega või kõne pidamisega. Leiad õiged sõnad, mis teistele südamesse lähevad.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Praegused olukorrad on minevikus tehtud otsuste tulemus. Vahet pole, kas oled tegutsenud kavatsuslikult või alateadlikult – igal tehtud sammul on tagajärg. Nüüd tuleb maksta vanu võlgu või siis lõigata vilju, mille kasvamiseks seeme ammu mulda pandud. Suhetes tuleb palju arvestada teise poole vajadustega.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kui tegutsed teistega koos, edenevad töö- ja äriasjad üsnagi hoogsalt. Tähtis on leida enda kõrvale õiged inimesed, kellega pidevalt nõu pidada. Kui sul on usaldusväärne meeskond ja sa oskad kaaslastele ka välja näidata, kuivõrd neid väärtustad, suudate koos olulisi otsuseid vastu võtta ja pikki samme astuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles