Kas sina oleksid nõus raha pärast abielluma?

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smith Foto: SCANPIX

Paljud inimesed, kes virelevad vaesuses, otsivad endale rikast kallimat, et kindlustada helge tulevik. Häda korral ollakse ka valmis inetu, vana ja igava isikuga naituma, peaasi, et tollel vaid palju raha oleks.

Läbi ajaloo on ikka mõni noor ja kaunis naisterahvas tüsedavõitu ja kortsus vanahärraga abiellunud, et peiu peatselt läheneva surma korral kopsakas rahasumma tasku pista. Kuulsaim «kullakaevaja», varalahkunud blondiin Anna Nicole Smith, naitus oletuste põhjal just raha pärast, vahendas Frauenzimmer.de.

Tollal 27-aastane sekspomm Smith abiellus 1994. aastal 89-aastase miljardäri Howard Marshalliga. Ta väitis kangekaelselt, et tegi seda armastusest. Marshall suri aasta hiljem, noor lesk sai pärast mõningaid kohtuprotsesse suure rahahulga omanikuks.

Ka tänapäeval leidub paare, kelle abielu või suhte siiruse üle on kõvasti diskuteeritud. Multimiljardär Donald Trumpi praegune kaasa, Sloveenia modell Melania Knauss, on abikaasast 24 aastat noorem.

Samuti valib endine tippjalgpallur Lothar Matthäus sõbrannasid, kes talle vanuse poolest lastelasteks sobiks, säärejooksu järgi.

Skeem on väga lihtne: naine on noor ja kaunis kui roosinupp, mees on vana ja rikas, võimaldades südamedaamile luksuslikku elu ja kapaga kuulsust.

Vaene mees, rikas naine?

55 protsenti meestest abielluks ka ebaatraktiivse ja vana naisega, kui tollel vaid palju raha oleks, selgus Briti kindlustusfirma värskest uuringust. Mehed kipuvad end tihti üle hindama. Suure tõenäosusega ei õnnestu inetul ja igaval mehepojal rikka naise südant võita. Mehel peaks säilima reaalsustaju.

Kel on plaan varakas naine oma võrku püüda, peaks end käsile võtma ja heasse vormi ajama. Ükski rikas naine ei ole nõus end inetu mehega siduma, kui leidub ka palju kaunemaid vastassoo esindajaid.

Heaks näiteks on Madonna, kes valib endale seksikaid ja sportlikke noormehi. Tal oli suhe Brasiilia modelli Jesús Luziga (23), kelle hea väljanägemine vist kellelegi märkamatuks ei jäänud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles