Uurimus: üle poole meestest oleks nõus seksi eest maksma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Värskest uurimusest selgus, et 60 protsenti meestest oleks nõus teatud tingimustel seksi eest maksma.

Portaal Ask.Men küsitles ligi 70 000 meest Kanadast, USAst, Suurbritanniast ja Austraaliast, et välja selgitada nende väärtushinnangud ja arusaamad paarisuhete ning seksi vallas.

Uuringus nimega Great Male Survey osalesid mehed vanuses 15 kuni 65. Küsitlusest selgus, et mehed tahavad rohkem seksida kui naised ja on valmis selle eest ka maksma, vahendas fitforfun.de.

Mehed ei ole oma seksuaaleluga rahul

Kõigest veerandik meestest vastas, et nad on oma seksuaaleluga täielikult rahul. 12 protsenti vastanutest ei olnud oma voodieluga üldse rahul. 24 protsenti meestest nentis, et pole ei seksi kvaliteedi ega kvantiteediga rahul.

39 protsenti mehi aga lootis, et nende seksuaalelu muutub paremaks. 60 protsenti vastanutest oli valmis oma kukrut kergendama, et nautida kellegi võõraga head seksi.

Lapsega naine on aktsepteeritav

Mida vanemaks mehed saavad, seda rohkem on nad valmis suhet looma naisega, kellel juba laps olemas on. Kui 28-aastaste meeste hulgas vaid iga teine valmis end lapsega naisega siduma, siis 85 protsendil üle 50-aastastel meestel polnud selle vastu mitte vähimatki.

Üllatavalt selgus ka, et 89 protsenti mehi ei häirinud tõik, et nende naine rohkem teenis kui mehepojad ise. Siiski leidis 44 protsenti küsitletutest, et kohtingute ees peaks seni mees tasuma, kuni suhe kindel on.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles