Seksi ostvad mehed on kriminaalsemad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Larisat süüdistatakse selles, et ta andis kortereid elamiseks ja intiimteenuste osutamiseks kasutada mitmele prostituudile.
Larisat süüdistatakse selles, et ta andis kortereid elamiseks ja intiimteenuste osutamiseks kasutada mitmele prostituudile. Foto: SCANPIX

Ameerikas tehtud uuringust selgus, et mehed, kes ostavad seksi, on sagedamini kriminaalse käitumisega, sealhulgas vägivaldsed.

Uuringus intervjueeriti 202 meest, kellest umbes pooled olid seksi ostnud ja pooled mitte, ning võrreldi nende kujutlusi naistest, vahendas ajakiri Naised.

Tulemused näitasid, et seksiostjad olid suurema tõenäosusega seotud kuritegude ja õigusrikkumistega, sealhulgas naistevastase vägivallaga, vägistamiste ja relvade kasutamisega.

Kaks kolmandikku mõlemast grupist järeldas, et enamik naisprostituute on sellele tööle pettusega meelitatud või sunnitud. Seksi ostjad paistsid aga õigustavat seksitööstuse teenuste kasutamist sellega, et prostituudid on juba loomupäraselt teistsugused naised kui ülejäänud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles