Tallinnas avati Baltikumi esimene MAX&Co. esinduspood

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MAX&Co.

Neljapäeval, 4. augustil avas Tallinna kesklinnas uksed maailmakuulus naistele suunatud Itaalia rõivabränd MAX&Co., tegemist on kaubamärgi esimese esinduskauplusega Baltimaades.


«MAX&Co. on meie piirkonnas väga nõutud kaubamärk, mille tooteid käisid Eesti selle kaubamärgi austajad seni ostmas Helsingis või mujal Euroopas. Nüüd aga saavad nad värskete kollektsioonidega tutvuda ning garderoobi täiendada siinsamas,» ütles MAX&Co. esinduskaupluse juhataja Anne-Ly Lindmäe.

Tema sõnul on nüüd ka Läti ja Leedu moehuvilistel veel üks lisapõhjus Tallinna külastamiseks. «See kaubamärk on populaarne moeteadlike ja trendikate naiste seas, kes tahavad ja oskavad olla stiilsed ning samal ajal hindavad liikumisvabadust,» sõnas Anne-Ly Lindmäe.

Aadressil Pärnu maantee 12 sajal ruutmeetritel paiknev MAX&Co. esinduspood pakub külastajatele esimesena värskeimat 2011. aasta sügistalvist kollektsiooni. See sisaldab laia valikut lihtsa ja mugava siluetiga naiselikke kleite, üleriideid ja kostüüme nii pidulikeks üritusteks kui igapäevaseks kandmiseks. Samuti leiab kollektsioonist täisvaliku pluuse trendikatest ametlikeni ning palju aksessuaare.

«Uue kollektsiooni trump on kindlasti meisterliku lõikega ning kvaliteetsetest materjalidest valmistatud mantlid. Kõige põnevamaks tootegrupiks võib aga pidada eksklusiivset kübarate kollektsiooni, mis esindab Itaalia rätsepatraditsioonide parimat kvaliteeti. Need naiselikud kübarad saavad kindlasti sellel sügishooajal suureks trendiks,» ütles Lindmäe.

MAX&Co. on 1986. aastal loodud naisterõivaste kaubamärk, mis kuulub Itaalia ühte suurimasse moekontserni Max Mara Fashion Grupp. Maailmas on umbes 450 MAX&Co. esinduskauplust 50 riigis Euroopas, Aasias, Ameerikas, Põhja Aafrikas, Austraalias ja Lähis-Idas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles