Avalda arvamust: kas püsisuhtes võib flirtida?

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Saates «Minu imeline elu» jutustavad naised sel nädalal nii muretust kohtingutel käimise ajast kui ka väljas käimisest ja flirtimisest püsisuhtes olles. Mitmed uuringud kinnitavad, et flirtimine võib olla ka suhtes olles väga tervislik, tõstes enesehinnangut ja vähendades stressi.

Keeruline on suhteid luua, kuid veel keerulisem võib olla nende hoidmine. Kuidas saavutada siinkohal kompromisse ja jätta teisele veidi vabadust usaldust kuritarvitamata?

«Me oleme kõigest inimesed ja meie seksuaalsus püsib edasi vaatamata sellele, kas olla suhtes parasjagu või mitte,» märgib psühholoog Seth Meyers Collegemagazine.com vahendusel. «Kui oled suhtes, siis on veidi flirtimist igati tervislik ja normaalne,» leiab ta.

Aja jooksul võib endale pidevalt keelde seades teistega suhtlemise osas tekitada kibestumust ja isegi vimma partneri vastu. Kui keelata isegi pelgalt rääkimist atraktiivsete inimestega, kartuses, et see tähendab petmist, siis tuleks oma suhe ümber hinnata.

Flirtimine annab enesekindlust, pannes tundma end seksikamana ja ihaldatuna, tõstes tuju ja vähendades stressi, kinnitab ka Rediff.com. Seejuures on oluline teada oma piire, lähtudes vanast tarkusest - käitu teistega nii, nagu soovid, et nemad sinuga käituksid.

Collegemagazine.com soovitusel ei tohiks ära unustada flirtimist kõige olulisemaga ehk enda partneriga, tuues hoopis nõnda mängulisust ja värskust suhtesse.

Hea lugeja, mida arvad Sina püsisuhtes flirtimisest? Kas see mõjub pigem hästi või tuleks flirtimisest hoopis hoiduda, et kaaslasele mitte haiget teha? Kust kulgeb flirtimise nii-öelda tervislik piir?

Kõigi arvamuse avaldajate vahel jagame nädala pärast välja kaks saate «Minu imeline elu» sümboolikaga tassi ja loodusliku koostisega Nurme seebi komplekti. 

Avalda arvamust siinsamas loo kommentaariumis või saada kiri aadressil naine@postimees.ee, teemaks Flirtimine. Loosimises osalemiseks märgi kindlasti ära ka oma e-posti aadress, mis kommentaariumis nähtav vaid toimetusele.

Ootame ka lugusid, mis jutustavad kogemustest flirtimisega kas siis ise püsisuhtes olles või nii, et püsisuhtes on olnud see, kellega flirditud sai. Või oli flirtijaks hoopis elukaaslane? Kuidas see mõjutas suhteid ja erinevaid osapooli? Loo autor võib jääda anonüümseks.

Parim lugeja lugu saab auhinnaks Avoni parfüümvee Little Black Dress (50 ml)! Võitjad selguvad juba nädala pärast, 9. augustil.

Little Black Dress aegumatu ja alati trendikas lõhn idamaiste lillelõhnade kategooriast on loodud naisele, kes hindab klassika kustumatut sarmi - väikest musta kleiti, pärleid ja head parfüümi. Pojengi elegantsus, lisaks alpikann, ylang-ylang ja ploom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles