Osaleja ankeet: Tiiu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiu
Tiiu Foto: Kanal 11

VANUS: 25

AMET: ettevõtja

ELUKOHT: Tallinn - Pärnu

SUHTED: Koos keskkooliaegse kallimaga visiitsuhe.

Tiiu on loomult väga ettevõtlik ning alati, juba keskkooli kõrvalt, tööd rabanud. 21-aastaselt asutas ta oma äri ja avas Norra brändi Haust Collection'i kaupluse Tallinna vanalinnas. Tänavu kevadel laiendas Tiiu poe ka Pärnusse.

Nagu ikka, on asi kinni juhustes. Kuna Tiiu ja tema ema ei leidnud kuidagi ühist keelt, millisele soojale maale puhkama sõita, läksid nad hoopis Narva. Üle keskmise pikka kasvu Tiiu avastas Rakverest talle sobivate rõivaste poe ja mõtles, miks nii tore kaubamärk on siin kolkas, miks mitte Tallinnas? Mõeldud-tehtud!

Tiiu on oma nooruse kohta vägagi ettevõtlik, sõnakas ja otsekohene. Ta võtab alati nii-öelda härjal sarvist kinni ja kui miskit ei meeldi, ütleb otse välja. Ülikooliajal pikendas ta oma vaidlustega loenguid, samas tõi tema otsekohene «mina arvan nii ja ma tahan seda saada» suhtlusmaneer talle näiteks puhkuse ajal hotelli parima toa.

Oma meest Janekit, kes on rahvuselt venelane, pani Tiiu kooliajal esimest korda tähele tänu poisi valgetele kingadele – need püsisid lumivalged iga ilmaga. Vene perest pärit noormees ON veidi teine tera kui eesti mees.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles