Osaleja ankeet: Kati

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Kati
«Minu imelise elu» Kati Foto: Kanal 11

VANUS: 23

PÄRITOLU: Noarootsi, pärast keskkooli kolis Tallinna

AMET: juuksur

SUHTED: Värskes suhtes oma unistustemehe, kunstnik Martin Saarega.

KODU: Enne jaanipäeva kolisid Martiniga suuremasse korterisse ja võtsid koerabeebi.

Kati on pärit Noarootsist, kuid pärast keskkooli lõpetamist teadis ta kohe, et noorel inimesel ei ole väikeses kohas midagi teha.

Kati on jalad maas praktiline noor naine, kes hindab iseseisvust ka rahalises mõttes. Kui Kati ülikooli soovitud erialale sisse ei saanud, võttis ta vastu otsuse õppida juuksuriks, sest see on praktiline oskus, millega saab ära elada igal pool ja igal ajal. «Juuksed kasvavad inimestel ju isegi sõja ajal!»

Kati on juuksurina töötanud umbes kolm aastat ja on nii-öelda olude sunnil valitud ametiga nüüd ülirahul. Pole päeva, mil ta ei tahaks tööle minna! Kõige armsamad juukselõikamised toimuvad tal  aga kodus pühapäevahommikuti, kui ta Martinile uusi soenguid lõikab.

Oma praeguse elukaaslasega, tuntud (elu)kunstniku Martin Saarega tutvus Kati novembris klubis Hollywood täiesti ootamatult, kui oli sõbrannaga ühte mõnusat kolmapäevaõhtut lõpetamas. Kati tantsis sõbrannaga, õhtu oli juba läbi saamas, kui tema silmad äkki Martini silmadega kohtusid...

Kati ei suutnud tükk aega meenutada, kus ta seda meest varem näinud oli – ta ei tundnud Martinit ära –, alles poole õhtu pealt laksas talle: «See on ju SEE MEES!».

Kati oli kunagi noore tüdrukuna väikese kadedusega lugenud Kroonikast uudist lauljatar Eda-Ines Etti uuest, Ameerikas elavast kunstnikust boyfriend'ist. Talle Martin väga meeldis ja nagu ta nüüd, kunagise pildilt nähtud unistustemehega koos elades naerab: «Soovidega tuleb ettevaatlik olla... See klapp oli meil lihtsalt niivõrd hea, et sain aru – pole mõtet vastu punnida, et me paar oleme. Sest see suhe lihtsalt töötab nii hästi.»

Nii-öelda seksivaba kurameerimise aega üritas Kati teadlikult pikendada ja ta tunnistab ausalt, et kartis kuulsa ja kena mehega kiirelt voodisse minna. Tavaliselt sellised mehed ju naudivad jahti, mitte suhet. Praegu naudivad Kati ja Martin aga õnnelikku kooselu ja üha suurenevat omavahelist keemiat. Neid ühendab omavahel ka loomingulisus ning nad inspireerivad üksteist.

Katile, kes on Martinile lemmikmodelliks ja muusaks, meeldib ka ise midagi teha. Ta on Martinile näiteks paar särki re-disaininud. Ka Kati juuksuriamet kulub peres marjaks ära. Kui Martin fotosessioone teeb, sätib Kati modellidele soengud.

Esimene ühistöö on neil, muide, Ithaka Maria tänavuse eurolaulu muusikavideo, mis on filmitud Martini stuudios ja Kati soenguseadega.

Kati tunnistab, et Martinis on olemas kõik! Seni oli ta arvanud, et sellist meest ei ole olemas. «Aga tuli välja, et on. Ta oskab süüa teha, temaga saab maalida, erinevatel teemadel rääkida. Tal on ka õrnem pool olemas, samal ajal on ta aga nii mees, kui mees olla saab. Nii füüsiliselt kui vaimselt. Ta ei ole nagu kolmeleheküljeline raamat, mille loed ühe päevaga läbi ja tead isu, sest see on peas. Üllatusmomendid, romantika, avastamisrõõm - see kõik on olemas.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles