Osaleja ankeet: Eva-Maria

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva-Maria
Eva-Maria Foto: Kanal 11

Elava reklaamilegendi Harry Egipti tütar Eva-Maria on ambitsioonikas ja julge naine, kes veidi vähem kui kümne aasta eest leidis suhtlusportaalis Rate.ee sümpaatse noormehe pildid. Hakkaja tüdrukuna kirjutas ta mehele.

Kuigi naisel, kasutajanimega Mystery (müsteerium - toim), polnud avalikult üleval ei pilti ega päris nimegi, sujus noortel suhtlus esimest hetkest. Lühikese aja pärast õnnestus neil omapärasel moel ka silmast silma kohtuda.

Juba neli kuud pärast tutvumist mõlgutasid noored mõtteid abiellumisest ning tänavu juulis tähistasid kahe väikse lapse vanemad oma seitsmendat abielu aastapäeva.

Olles esimese lapsega kodune, teostas Eva-Maria oma ammuse unistuse ja rajas oma väikeettevõtte. Kuigi algus oli väga keeruline ning pisikese beebi kõrvalt tuli tihti tööks hetki näpata niigi väheste unetundide arvelt, sai naine tänu järjekindlusele ja nutikusele raskustest võitu.

Tänaseks on Eva-Marial edukas perefirma ning oma töös on ta justkui Eesti suursaadik...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles