«Minu imeline elu»: Marianna kinnisideeks on tikkimine

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 11

Igal inimesel on oma eripärad, hirmud ja kiiksud, mis just selle inimese omanäoliseks teevad. Üks kardab ämblikke, teine ei saa enne magama minna, kui kõik nõud pestud on, kolmas joob õlut ainult klaaspudelist... Ka Kanal 11 ekraanil jooksva tõsielusaate «Minu imeline elu» peakangelannadel on mõni huvitav omapärane joon ja tänases osas paljatasidki naised oma kõige suurematest kiiksudest.

Temperamentne kaunitar Marianna (23) eelistab sõpradega väljas «hängimisele» õhtuti kodus tikkida. Naine avastas enda jaoks tikkimise aastal 2007, kui ta keskkooli lõpetanud oli. Ka Marianna vanavanaema ja vanaema on käsitööd väga kõrgelt hinnanud ja ilmselt tuleb ka neiu iluloomise soov geenidest. «Vanema on näiteks vaipu tikkinud. Ühel hetkel läks mul ka lambike põlema ja tahtsin midagi ise teha,» rääkis blond kaunitar.

Kui alguses oli näputöö vaid hobiks, siis nüüd on see juba kinnisidee, millega neiu igapäevaselt tegeleb. «Maksimaalselt pole ma tikkinud nädal aega ja sel on ka hea põhjus olnud, näiteks olen kodust ära olnud. Kui ma olen kodus, siis ma kohe kindlasti tikin. Tulen õhtuti pärast tööd, istun diivaninurka, panen teleri mängima ja asun asja kallale. Miinimum on kaks niiti,» jutustas Marianna, näidates üle meetrilisi niidijuppe. Marianna sõnul rahustab tikkimine närve.

Ajakirjanikust tudengineiu Katharina (21) jutustas, et tema paremal käel ei võivat keegi istuda, seista ega kõndida. Tütarlapsel on selline kiiks olnud nii kaua, kui ta end mäletab. Neiu sõnul on tal ebamugav olla, kui keegi temast paremal pool on. Viimasel ajal on aga häiriv tunne lausa füüsiliste reaktsioonidega päädinud.

«Kui minust paremal pool istub inimene, hakkan ma nihelema. Või mu käsi hakkab sügelema. Raske on seda seletada, aga käe sees nagu kiheleks. See on hullem kui kõditunne. Väga vastik tunne.» Igapäevaelu neiu sõnul kiiks ei sega ja teisi ka ei häiri.

Katharina sõnul on kõik tema tuttavad sellega harjunud, aga võõrad panevad naise kiiksu tihti imeks ja peavad seda veidraks. Loomulikult tuleb ette olukordi, kus Katharina on sunnitud ebameeldivuse ära kannatama.

Tudengineiu vaagis pikka aega, kas ta üldse autokooli läheb. Teadupärast istub sõiduõpetaja autos paremal pool. Lubade soov oli nii suur, et tüdruk oli nõus paremal pool istuvat ja juhendavat sõiduõpetajat taluma. Nüüd ei pidavat see enam häirima, aga muudes olukordades püüab Katharina alati ise paremal pool olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles