Merike Bakhoff: naine peab kandma seelikut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaike talu perenaine Merike Bakhoff 2008. aasta juunis.
Vaike talu perenaine Merike Bakhoff 2008. aasta juunis. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Merike Bakhoff (48) on Kilingi-Nõmme lähistel Vaike talu perenaine ja nelja lapse ema, kes kasvatab lisaks lambaid ja kitsi, on käsitöömeister, loodusravimite valmistaja, kitsepiimatoodete tegija ning ka juba legendaarseks saanud lüpsikonkursside võitja, kirjutati ajakirjas Naised.

Taluperenaise rolliga oli naisel esialgu raske harjuda, ent kui tööd ja teed selgeks said, toimus midagi imepärast, mida Bakhoff ise kirjeldab kui teise nooruse ärkamist.

«Olen elu jooksul selgeks saanud, kuidas naine saab elu ja iseennast tegelikult armastada,» kinnitas punaste lokkidega emand. Tema sõnul peab naine kandma seelikut - nii on lihtsam kedrata ja lüpsta ning siis ei teki ka kiusatust meeste töid teha

«Tänu seelikule on hõlbus ka mehele selgeks teha, et naine ei saa tema eest haamri ja saega ringi möllata – valed tööriistad jäävad sabasse kinni, undruk jääb igale poole vahele ja ümber ja kellele seda jama vaja on,» küsib Bakhoff retooriliselt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles