Avalda arvamust: kuidas saada hakkama kaugsuhtega?

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Kanal 11 saate «Minu imeline elu» reedese saate teemaks on kaugsuhe ja sellega hakkama saamine. Krista jagab end kahe linna ja kahe pere vahel. Terjel aga kasvas keskkooli ajal välja kaugsuhe, mis kestis neli aastat.

Hea lugeja, millised on Sinu kogemused olnud kaugsuhetega? Milliste probleemidega on tulnud vastamisi seista ja kuidas olete hakkama saanud? Kas kaugsuhtel on ka eeliseid? Kõigi vastajate vahel jagame välja kolm saate sümboolikaga tassi ja loodusliku koostisega Nurme seebi komplekti. (Mäng on lõppenud!)

Eestlasi viib eri linnadesse ja riikidessegi elama enamasti töö ning lahusolek pole vaba valik. Ennast ja pere on vaja üleval pidada ja kui tasuvat tööd pakutakse kodust kas või tuhandete kilomeetrite kaugusel, tuleb seda võimalust tõsiselt kaaluda. Mõnikord saab ajutiselt ümber kolida ka terve perega, sageli aga mitte, sest arvestada tuleb teiste pereliikmete töö ja kooliga.

Kanada sotsioloogid on viimasel aastakümnel täheldanud üha enam aga globaalset trendi, mille kohaselt 20-29-aastased elavad tihtipeale täiesti vabal valikul teineteisest eraldi ja seda ka pikaajaliste suhete puhul, kirjutab The Province.

Sotsioloogide sõnul võib sellist elukorraldust seostada eelkõige vajadusega suurema iseseisvuse järele. Suurenenud «koos, kuid lahus» suhete arvuga leiti olevat seotud ka kõrgem haridustase, perekondlike kohustuste muutumine, lahutuste sagenemine ja elatustaseme tõus.

Võitjad

Täname kõiki mängust osa võtjaid. Auhinnatassid ja seebid võitsid kirja saatnud Margit ning lugu kommenteerinud Ly ja Annika. Palju õnne! Võtame võitjatega ühendust.

Auhinnaks olevaid tasse me posti teel ei saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles