Osaleja ankeet: Katharina

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Katharina
«Minu imelise elu» Katharina Foto: Kanal 11

NIMI: Katharina

VANUS: 21

PEREKONNASEIS: õnnelikult vallaline

AMET: reporter, õpib filoloogiat

ELUKOHT: Kostivere

HOBID: kunst, muusika, kirjutamine, tantsimine

Katharina on 21-aastane noor särav julge naine, kes on päris noorest saadik unistanud ajakirjaniku kutsest ja mitte ühestki teisest ametist. Alustas kirjutamist juba kooli ajal koolilehes ning on teadlikult selles suunas edasi liikunud.

Keskkooli läks neiu meedia eriklassi, kus sai ka laiemaid teoreetilisi teadmisi antud ameti kohta. Pärast mitmeid erinevaid ajakirjandusega seotud ameteid on ta nüüdseks poolteist aastat töötanud Õhtulehes reporterina. See on tal justkui unistuse täitumine, sest aegu tagasi on ta välja öelnud, et tema suurim ambitsioon on jõuda Õhtulehte tööle.

Kooli kõrvalt õpib ta Tallinna ülikoolis eesti filoloogiat. Noor naine on väga aktiivne ja tubli - iga päev käib ta tööl, õhtul koolis, leiab aega suhete/sebimiste jaoks.

Katharina pühendab end oma sõpradele ning on avatud uutele toredatele võimalustele (näiteks kandideeris ta hea reportaaži saamiseks Kanal 2 ilmatüdrukuks), tegeleb aktiivselt tantsimisega. Pärast pikki aktiivseid päevi sõidab ta igal õhtu Tallinnast koju Kostiverre.

Kuigi Katharina tunnistab, et ta vahel stressab liiga aktiivsest elust, ei kujutaks ta teistsugust rütmi ette. Talle meeldib tegeleda paljude asjadega korraga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles