Osaleja ankeet: Aminah

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aminah
Aminah Foto: Kanal 11

VANUS: 27

AMET: inglise keele õpetaja

ELUKOHT: Prantsusmaa

SUHTED: suhtes, kuid on erinevaid kogemusi (näiteks naistega)

Saatega on ühinenud Aminah, kes veedab oma aega meelsasti Eestis ning annab meile väikese kõrvalpilgu. Kuuleme, kui erinvad on inimesed ja suhted siin ja mujal mustanahalise ameeriklanna silme läbi. Saame teada, mida hindab maailmarändur Eesti ja eestlaste juures.

Aminah on sündinud Ameerikas idarannikul. Pärast ülikooli läks Prantsusmaale inglise keelt õpetama ja on jäänud sinna tänaseni. Reisib ja rändab pidevalt.

Tal on olnud väga palju erinevaid suhteid. Seks talle meeldib. Tema meelest on must ja valge mees voodis erinevad, nad liiguvad erinevalt ja must mees on ka enesekindlam.

Tal on olnud väga palju erinevaid seksikogemusi ülikooliajast. Ta võtab kogu elu kui kogemust...ning ei raiska hetkegi, sest tahab kogeda kõike ja täiega. Armastus on elus kõige tähtsam, oluline on suhelda ja kohtuda inimestega.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles