«Minu imeline elu»: Lidia abiellus mehega, et tasuda oma karmavõlg

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lidia.
Lidia. Foto: Kanal 11/Postimees.ee

Kanal 11 tõsielusaate «Minu imeline elu» tänases episoodis arutlesid naised, miks suhted ei kesta.

Kolm korda abielus olnud ravitseja ja maag Lidia (52) leidis, et suhte purunemisel saab määravaks karma ja halb läbisaamine ämmaga. Tema iseloomustaks oma abikaasasid vanasõnaga: «Esimene mees tuleb sulle jumala poolt. Teise mehe saadab sulle vanapagan ja kolmas tuleb sulle põrgust.»

Lidia esimene mees osutus memmapojaks, teisele said saatuslikuks erinevad krutskid. Kolmanda mehega abiellus naine lunastamise eesmärgil.

«Ma teadsin, et ta on karmaga tulnud, et ma pean tema eest hoolt kandma. Mul on eelmisest elust võlad ja mõtlesin, et ma maksan need praegu ära, kasvatades tema lapsi ja kirjutades enda vara tema arvele. See on natuke teistmoodi teadmine - sa tead, et sa pead hambad ristis elama.»

Rõõmsameelse ja vallalise Elo (29) elus on sõbrannad väga tähtsal kohal ning tema arvates teeb meestega suhtlemine elu liialt keeruliseks. Mõned suhted on naisel küll varasemalt olnud, aga kestma pole need jäänud.

Peamiseks suhtelõhkujaks peab Elo armukadedust. Tema koges oma kallima poolt ka telefoniterrorit. Hetkel on Elo oma elukorraldusega väga rahul ja meestest puudust ei tunne. «Milleks seda meest ikka vaja on, kui selleks, et riiuli seina kruviks,» lausus söekas punapea.

Lisaks arutlesid saates suhete teemal veel Tiiu (25) ja Katharina (21).Visiitsuhtes oleva Tiiu hinnagul on tema suhe keskkooliaegse kallimaga püsima jäänud tänu usaldusele. Aktiivse ellusuhtumisega Katharina jättis oma poisi maha, sest too kippus teda lämmatama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles