«Minu imeline elu»: Krista tutvus oma abikaasaga telefonihuligaansuse läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Külli
«Minu imelise elu» Külli Foto: SCANPIX

Kanal 11 tõsielusaates «Minu imeline elu» meenutasid naised täna tavapärasest veidi erinevaid tutvusi oma elus. Külli ja Krista puhul kasvas tehnoloogia läbi alanud tutvusest välja midagi tähenduslikumat kui nad eales oleksid arvanud.

Krista (41) sõbrustas oma 20ndates ühe kooliõega, kes harrastas telefonihuligaansust. Sel ajal olid lauatelefonid, vastuvõtja helistaja numbrit ei näinud ja noored neiud otsustasid lõbutseda juhuslikele numbritele kõnesid tehes.

«Üks, kellele me helistasime, oli minu tulevane mees,» rääkis naine saatuslikust telefonikõnest. «Kui tavaliselt inimesed viskavad ruttu toru ära ja saadavad sind ebatsensuursesse kohta, siis tal tundus ka igav olevat ja ta lõõpis vastu.»

Mõni aeg hiljem võttis Krista kätte ja helistas tollele samale mehele iseseisvalt. Räägiti vaid sõbralikult ning otsustati ka kokku saada. Nii see suhe arenes ja kuigi kumbki osapooltest seda ette ei oleks osanud näha, jõuti juba vähem kui aasta pärast esimest näost näkku kohtumist altari ette.

Telefonikõne läbi tuttavaks saanud paar oli abielus viisteist aastat, mille jooksul sündis perre ka tütar.

Külli (46) esimene abielu kestis seitseteist aastat, mille sisse jäi tütre adopteerimine. Kahjuks leidis see suhe lõpu ning väike preili hakkas nuputama, kuidas Küllile toeks olla.
«Ta ju nägi, et ema on nüüd üksi, isa ei ole, isa on ära läinud,» rääkis naine.

Ühe 17. oktoobri õhtu jääb Küllile meelde kogu eluks. «Toimetasin seal omi asju ja siis vaatan, et mida see väike tibu teeb,» kirjeldas naine pisarsilmi. «Ta on põlvili ja nutab ja räägib: «Armas jumal, palun tee nii, et minu emme leiaks mehe, kes teda armastab ja kes armastab mindki.»Ta oli väga veendunud, et teda kuuldi ja tagantjärele tarkusena – teda kuuldigi.»

Külli sõbranna arvutihuviline poeg aga teadis, et pisikese tüdruku soovi täitumiseks tuleb ise midagi ette võtta – poiss veenis naist endale kohtinguportaali konto tegema. Küllile jääb see meelde kui väga tore aeg, mil ta kohtus ja tutvus paljude inimestega, kellest mõned tänaseni tema headeks sõpradeks on jäänud.

Üks tutvumissoov, mis Külli postkasti potsatas, oli aga teistest erinev: «Lugesin kirja läbi ja see oli väga viisakas, väga otsekohene. Kõik oli selgelt välja öeldud, mis on mõtted. Nimi oli all. Ma olen tuhandeid kirju saanud, esimest korda ma teadsin, et see on selle mehe nimi,» märkis ta, et tavaliselt mehed alguses oma õiget nime avaldada ei tihanud.

Mõne kirja järel kutsus naine uue tuttava rattaga sõitma. «Siis me nägime teineteist sportlikus vormis, tema juba oli seal väikse kohviku ees Kadriorus Luige tiigi juures. Sõitsime 45 kilomeetrit esimene kord kohe. Aga see oli väga lahe,» meenutas Külli. «See oli armastus esimesest silmapilgust»

Nüüdseks on Külli selle mehega abielus ja kasvatab temaga koos last, kes nende kohtumist nii väga ootas. «Vahepeal on ta saanud ka väikse lapsendatud tütre – kelle me lapsendasime küll eelmise abikaasaga ja kes temast siis hiljem loobus – ja on tema täieõiguslik isa nii nime kui paberite poolest ja nad on tõesti väga sarnased,» imestab ta isegi. Väike tüdruk valis ise omale isa, on Külli kindel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles