«Minu imeline elu»: Elo on valmis sõbrannadele alati vastu tulema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Tiiu
«Minu imelise elu» Tiiu Foto: Kanal 11

Millist rolli mängivad erinevate elustiilidega naiste elus sõbrannad, sellest räägiti Kanal 11 saatesarja «Minu imeline elu» tänases osas. Oma sõprussuhetest kõnelesid ka omavahel sõbrannad Tiiu ja Elo.
 

Elo (29) kolis üksteist aastat tagasi Türilt Tallinnasse, et ülikooli astuda. Alates sellest ajast on sõbrannad alati tal ka headeks elukaaslasteks olnud. «Minul on olnud selles mõttes elu väga lihtne, et ma ei olegi ise pidanud väga palju tegema selleks, et midagi juhtuks. Sõbranna otsis korteri, õigemini tema isa, ja siis oli vaja kedagi sinna juurde ja mina olin nõus,» meenutas neiu.

Üksi ei ole ta kunagi kuigi kaua suutnud elada ning sõbrannasid ja kaasüürnikke hindab Elo kõrgelt. «Kui sõbranna või keegi on hädas, siis asi võib ükskõik kui keeruline olla, ma alati aitan nõu ja jõuga ja materiaalsete vahenditega kui vaja on,» ütles ta.

Sõbranna Tiiuga (25) tutvus Elo ülikoolis turundust õppides, kuid sõpradeks ei saanud nad mitte kohe. «Alguses ta mulle kooli ajal väga ei meeldinud, kuna mulle tundus, et ta üritab kõikide õppejõudude meele järgi olla ja kõigile meeldida. Samas mina ei meeldinud talle selle poolest, et ma vaidlesin tihtipeale õppejõududega,» rääkis Tiiu.

Hiljem avastas naine, et Elo lihtsalt tahabki kõigiga hästi läbi saada. «Tal ongi selline hästi tore loomus. Ma lihtsalt ise arvasin esmapilgul, et ta on võlts, aga tegelikult ei ole,» on Tiiu järeldusele jõudnud.

Ka Tiiu on Eloga jaganud elamist ja seda reisidel, kus kahe sõbranna erinev iseloom isegi kasuks on tulnud. «Alguses me saime väga kohutava hotellitoa, aga sel korral oligi kasu võib-olla minu otsekohesusest ja natuke kärsitust olekust. Kui hotelli administraatoriga ikka konkreetselt rääkida, et seal toas me ei maga mitte ühtegi ööd, siis nad said aru ja andsid meile väga laheda kahetoalise korteri,» rõõmustas Tiiu.

«Eloga on meil praegu väga tore. Me oleme koos käinud reisimas. Kui tihtipeale helistad mõnele inimesele ja ütled, et läheme nädalavahetuseks Londonisse, siis kellel on kuri boyfriend, kes ei luba tulla, kellel on töö, kellel on sada imet veel, mille pärast ei saa kuhugi tulla, siis Eloga me leiame alati ühise aja,» rääkis ta veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles