Kontserdikorraldaja keelas lapsevankritega sisenemise (4)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokk-kontserdi korraldaja kinnitusel pole üritus lastele sobilik.
Rokk-kontserdi korraldaja kinnitusel pole üritus lastele sobilik. Foto: Marko Saarm / Sakala

Festivali Rock in Haapsalu ajal ei lubata lossihoovi ohtlike esemete kõrval ka lapsevankritega, teatas festivali korraldus- ja turvatiim turvaohutusnõuetele ja sisekorraeeskirjadele viidates.

Ka väikelapsi ja eriti imikuid soovitatakse rokkfestivalile mitte kaasa võtta, kirjutab Lääne Elu. «Festivali korraldajale on tulnud palju küsimusi, kas imikutega tulles peab ostma lisapileti ja kas on tagatud lastevankritega ligipääs kontserdialale,» ütles Rock in Haapsalu avalike suhete juht Reno Hekkonens. Sellised päringud tegid korraldajad murelikuks, sest imikutega  rahvarohkele rokkfestivalile tulles seatakse lapse tervis ohtu.

Võimalikku ohtu ennetades on Rock in Haapsalu territooriumile keelatud siseneda lastevankritega, sest suurte rahvamasside tõttu võib kärus oleva väikelapse tervis ohtu sattuda. «Proovime vältida kõiki riske – lapsevankris olev väikelaps võib saada kannatata, juhul kui keegi peaks kogemata komistama või kukkuma vankrile,» kommenteeris Hekkonens.

Festivali esindajate sõnul on kuni 8-aastastele (k.a) lastele on dokumendi näitamisel sissepääs tasuta, kuid korraldajad suhtuvad väga negatiivselt ideesse tulla koos sülelaste või imikutega.

«Loomulikult pole meil õigus kedagi keelata seda tegemast, kuid paneme vanematele südamele, et Rock in Haapsalule tuleb väga palju inimesi, muusika on vali ning puhkenurki ja lastealasid ei ole,» lisas ta.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles